Cadavrul unei fetițe, găsit pe o plajă! Anchetatorii s-au crucit când au aflat ce s-a întâmplat

O fetiță de nici 10 ani a fost găsită fără viață pe o plajă. Ce s-a întâmplat cu micuța, nici anchetatorilor nu le vine să creadă.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Sfârșit cumplit pentru o copilă de nici 10 ani. Cadavrul unei fetițe în vârstă de numai 9 ani a fost găsit într-o stare avansată de descompunere. Anchetatorii sosiți la fața locului au avut un adevărat șoc atunci când au descoperit cum și-a găsit sfârșitul micuța.

Se pare că fetița fusese decapitată, iar acest lucru i-ar fi adus sfârșitul pe o plajă de pe insula Lesbos din Grecia.

După ce a fost decapitat, corpul fetiței ar fi fost aruncat, iar cadavrul său a plutit zile întregi, înainte de a fi găsit într-o stare avansată de descompunere.

Anchetatorii sunt de părere că trupul aparține unei fetițe de 9 ani, foarte posibilă imigrantă ilegal. Nu se știe însă cine se face vinovat de o asemenea faptă abominabilă.

Citeste si: Un bărbat cu patru clase a păcălit statul să-i vireze în cont 2 milioane de lei

Citeste si: Un profesor din Iași a mers la un salon de masaj erotic. Acolo a avut parte de o surpriză colosală! Cine a fost la un pas să-i îndeplinească fanteziile sexuale

Citeste si: Un tânăr din Botoșani și-a infectat intenționat iubita cu HIV! Ce riscă individul

Cazul se complică, după ce săptămâna trecută o barcă plină de migranți s-ar fi scufundat. Atunci, alte trei persoane, printre care și doi copii, au murit după ce o barcă plină cu migranți s-a scufundat în apropierea insulei grecești Samos. De asemenea, Paza de Coastă a mai recuperat și corpul unei femei, câteva ore mai târziu. În ambarcațiune se aflat cel puțin 12 persoane, mai relatează presa din Grecia.

Și-a aruncat fetița în vârstă de doi ani de la la etajul 9 și apoi s-a aruncat după ea! Anchetatorii sunt șocați, ce au găsit la fața locului

Caz șocant într-un oraș din Rusia. O tânără a comis un gest greu de închipuit, iar povestea sa a ajuns rapid cunoscută în întreaga lume.

Femeia în vârstă de 21 de ani care are o fetiță în vârstă de doi ani a aruncat-o pe micuță de la etajul 9 al imobilului în care locuiesc. La scurt timp, tânăra s-a aruncat după micuță, iar motivul este unul de-a dreptul șocant.

Cumnata femeii a asistat șocată la întreaga scenă, fără a putea interveni în vreun fel. Potrivit anchetatorilor, aceasta a făcut acest gest șocant din cauza faptului că se afla într-o pasă proastă.

„Era foarte nervoasă şi tensionată. Arunca cu lucruri şi a urlat la mine toată dimineaţa. Ne pregăteam să ducem copilul la clinică pentru un examen medical de rutină, dar ne-am certat înainte să plecăm. Am plecat în bucătărie şi le-am lăsat pe cele două, pe fetiţă şi pe mamă, în cameră, sperând că se va linişti puţin. După câteva minute, m-am întors și am văzut camera goală. M-am repezit la fereastră, am privit afară și le-am văzut pe amândouă căzute pe jos”, a declarat cumnata femeii, potrivit Daily Mail.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: