Cadoul fabulos pe care şi l-a făcut Jador de ziua lui! "Bijuteria" de bad boy costă în jur de 10.000 de euro! VIDEO!

Jador şi-a făcut un cadou fabulos de ziua lui! Uite ce supervehicul şi-a cumpărat!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi de muzică de petrecere şi se bucură de o popularitate incredibilă pe reţelele de socializare. Participarea la "Puterea Dragostei", cel mai tare show matrimonial al momentului, l-a propulsat şi în topul celor mai râvniţi burlaci, tânărul despărţindu-se de curând, cu năbădăi, de Simina Loica.

Citeste si: Jador conduce o maşină de lux! Uite cum l-au surprins paparazzii WOWbiz.ro! Ai mai văzut culoarea asta la vreun autoturism? FOTO EXCLUSIV!

Ei bine, acum solistul susţine că nu mai simte nimic pentru fosta lui iubită şi, de ziua lui, s-a distrat la maximum alături de prieteni şi de câteva...domnişoare. Ei bine, punctul culminant al serii a fost momentul în care Jador s-a urcat pe cadoul pe care şi l-a făcut cu ocazia împlinirii a 24 de ani.

Jador şi-a făcut un cadou fabulos de ziua lui! Solistul îşi dorea de mult o astfel de motocicletă!

Artistul a avut un an excelent, aşa că şi-a permis să-şi dăruiască un supervehicul. Este vorba despre un trike, o motocicletă cu două roţi în faţă şi una în spate, care face furori peste tot în lume.

Citeste si: Toată lumea credea că nu-şi mai vorbesc, dar iată care este de fapt relaţia dintre Jador şi Simina! Crezi că se împacă? "Poate" EXCLUSIV!

"Bijuteria" de care fostul concurent de la Puterea Dragostei este extrem de mândru a costat în jur de 10.000 de euro.

Citeste si: Topul celor mai iubite fete de la Puterea Dragostei în funcţie de numărul de urmăritori de pe conturile oficiale de insta! Cine crezi că este pe primul loc?

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: