Jador conduce o maşină de lux! Uite cum l-au surprins paparazzii WOWbiz.ro! Ai mai văzut culoarea asta la vreun autoturism? FOTO EXCLUSIV!

Vedete

Jador conduce o maşină de lux! Uite cum l-au surprins paparazzii WOWbiz.ro! Ai mai văzut culoarea asta la vreun autoturism? FOTO EXCLUSIV!

Jador conduce o maşină de lux! Paparazii l-au surprins când o alimenta!

Jador se bucură de un succes incredibil în carieră de când a ieşit din casa Puterea Dragostei. Artistul cu aproape 200.000 de urmăritori pe instagram are concerte în toată ţara, iar de curând a cântat într-un club celebru din Capitală.

Citeste si: Răsturnare de situaţie în războiul dintre Adrian şi Jador! Uite ce a făcut iubitul Larisei după ce l-a înjurat şi ameninţat pe solist! "Nu mai gândeşti înainte să acţionezi" EXCLUSIV!

Încă de la primele acorduri ale piesei "Mă torturează dorul tău", melodie pe care Jador i-a dedicat-o Siminei, cu câteva săptămâni înainte de despărţire, fanii cântăreţului, veniţi în număr mare la club, au început să filmeze şi să fluiere.

Jador conduce o maşină de lux! Bolidul are culoarea muştarului!

Publicul a fost predominant feminin, artistul fiind acum un burlac râvnit care primeşte tot felul de propuneri mai mult sau mai puţin...ortodoxe.

Şi de ce nu ar fi, că doar e celebru, tânăr, cu perspective în industria muzicală şi conduce o maşină de lux care iese în evidenţă oriunde.

Citeste si: Topul celor mai iubite fete de la Puterea Dragostei în funcţie de numărul de urmăritori de pe conturile oficiale de insta! Cine crezi că este pe primul loc?

Bolidul are culoarea muştarului, cu elemente strălucitoare în vopsea.

Din câte spune proprietarul, autoturismul este unic în România şi se potriveşte perfect cu personalitatea expansivă a solistului.

Paparazzii WOWbiz.ro l-au surprins pe interpretul piesei "Povestea noastră nu s-a încheiat", la benzinărie, când îşi alimenta, zâmbitor, "bijuteria" pe patru roţi.