Cadoul pe care Valentina Pelinel i l-a facut uneia dintre cele mai bune prietene ale sale. "E un om special"

Valentina Pelinel, cadou special pentru prietena ei. Cand i l-a oferit frumoasa femeie.

Autor: Lili Lascar, C.I.

Marti seara, una dintre cele mai cunoscute make-up artiste din Romania, Elena Ciftci, a aniversat trei ani de la deschiderea scolii sale de machiaj.

Evenimentul, la care au participat multe vedete din Romania, a coincis cu ziua de nastere a Elenei, astfel ca ea a primit foarte multe cadouri si, cum era normal, si buchete imense de flori!

 Valentina Pelinel, cadou special pentru prietena ei! Despre cine este vorba

Valentina Pelinel, o foarte buna prietena de-a Elenei Ciftci, a venit prima la petrecere si i-a adus un dar special, pe care make-up artista l-a si purtat in acea seara.

Citeste si: Cum a fost pictat Cristi Borcea intr-un tablou alaturi de Valentina Pelinel si de fiul lor! Artistul plastic nu si-a semnat opera!| EXCLUSIV

Valentina este o persoana apropiata sufletului meu, un om special! Ea a facut si cursurile de automachiaj la scoala pe care o detin si ne-am apropiat foarte mult in acea perioada. Am fost impresionata de faptul ca a venit sa imi ofere un cadou de ziua mea, o bratara din aur, fina, care se potriveste cu felul meu de a fi”, a declarat Elena Ciftci, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!


 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies