Cadrele medicale din Suceava se așteaptă ca România să ajungă în situația Italiei: „Vom muri pe capete!”

Suceava este cel mai afectat județ din România, din cauza coronavirusului. Peste 100 de cadre medicale au fost infectate cu COVID-19.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Cadrele medicale din Suceava se așteaptă la ce e mai rău
Cadrele medicale din Suceava se așteaptă la ce e mai rău


In articol:

Cadrele medicale din Spitalul din Suceava se așteaptă la tot ce este mai rău. Cazurile din acest județ cresc alarmant, din cauza măsurilor de protecție din spital, care nu au fost adoptate la timp.

Mai mult decât atât, cadrele medicale acuză că măsurile necesare de protecție n-ar fi fost respectate niciodată. Situația din Suceava s-a agravat odată cu îmbolnăvirea cadrelor medicale, care răspândesc virusul celor dragi.

Recent, soțul unei asistente infectate cu COVID-19 a murit după ce aceasta s-a întors acasă.

„Nimeni nu face nimic. Şefa mea sta închisă în cabinet. Nu iese. Dar îşi trimite oamenii rămaşi să se confrunte cu dezastrul rămas. Vom muri. Vom muri pe capete. Soţul meu are febră de azi noapte. Eu sunt negativă. De ce toţi din casă sunt bolnavi în acest moment? O să mor la datorie dar ce sunt, militar? Eu am spus că voi salva vieţi. Nu că voi fi nevoită să mor eu pentru alte vieţi. România, trezeşte-te! Văd şi la noi aceeasi imagine sumbră din Italia”, a spus sursa amintită mai sus”, a declarat o sursă din Spitalul din Suceava, pentru Mediafax.

Citeste si: A fost descoperită o nouă metodă de detectare a coronavirusului. Despre ce este vorba

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Citeste si: De parcă pandemia creată de COVID-19 nu era de ajuns....Globul, în fața altui pericol

Citeste si: În plină pandemie de coronavirus, un bărbat a ieșit pe stradă cu un pește în pungă! Oprit de polițiști, le-a spus că și-a scos animalul de companie la plimbare

Drama unei asistente din Suceava, infectată cu COVID-19. După ce s-a întors acasă, soțul ei a murit: „Vreau să plec, să dau...”

O asistentă din Suceava trece prin clipe greu de imaginat. Ea a fost infectată cu coronavirus, iar după ce a ajuns acasă, soțul ei a murit.

O asistentă de la Spitalul din Suceava face mărturi cutremurătoare. În județul în care coronavirusul face ravagii în rândul cadrelor medicale, o asistentă a povestit drama prin care trece. Soțul ei s-a stins din viață după ce aceasta a venit acasă infectată cu coronavirus, relatează Antena 3.

Cadrele medicale din Suceava se așteaptă la ce e mai rău
Cadrele medicale din Suceava se așteaptă la ce e mai rău

”Sunt asistentă la Spitalul din Suceava. Soțul meu acum a murit. Vreau să plec, să dau certificatul de naștere. Să rezolve lucrurile la tribunal”, a povestit asistenta de la Spitalul din Suceava, pentru sursa citată.

Bărbatul avea doar 51 de ani, dar suferea de o problemă pulmonară gravă.

„Soțul meu nu era așa grav, eu eram mai grav. Eu sunt bine, el era cu viroză pulmonară, puțin răcit. A murit de dimineață, la 51 de ani. Eu și copilul meu suntem bine”, a mai adăugat femeia.

În momentul de față, asistenta se află în Spitalul din Suceava alături de fiica ei. (Citeste si: Medic de la Institutul de Boli Cardiovasculare, infectat cu coronavirus)

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Un pensionar din Botoșani a devenit „vedetă”. Gestul prin care a sfidat o țară întreagă

Gigi Becali, declarații halucinante: „Va fi vai de capul nostru. Vom muri de foame”

Drama bătrânilor singuri, în plină pandemie de coronavirus! Sunt neajutorați și vulnerabili, dar își riscă viața pentru a-și cumpăra cele necesare supraviețurii

Ministrul Sănătății, anunț important pentru bucureșteni: „Vor fi testați pentru coronavirus, din ușă în ușă”

Un tânăr de 16 ani a fost împușcat într-un parc din Sălăjan! Se afla la plimbare cu sora lui, în vârstă de 7 ani!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies