Călin Geambașu dă de pământ cu fosta soție: ”Acum, "mămica responsabilă" trăiește în vagabondaj, în casa unei prietene!”

Călin Geambașu se află la cuțite nu numai cu tatăl său, cântărețul Petre Geambașu, cât și cu fosta soție, Angelica.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Călin Geambașu

Călin Geambașu se află la cuțite nu numai cu tatăl său, cântărețul Petre Geambașu, cât și cu fosta soție, Angelica. Deranjat de afirmațiile recente ale acesteia, Călin Geambașu a postat acum o oră un comunicat pe contul oficial de Facebook, în care o pune la punct pe fosta parteneră de viață. 

Citeste si: Petre Geambașu a făcut marele anunț: ”Așteaptă un băiețel! Se va întâmpla la sfarșitul lunii decembrie!”

Citeste si: Călin Geambașu își demolează tatăl celebru: ”Nu a fost niciodată cu nepotul său în parc! Un artist scamator!”

”În raport cu ultimele știri, fac acest comunicat.

Angelica Cadar, de ciudă că a pierdut procesul pentru copil (proces intentat chiar de către ea!) m-a atacat mediatic în mod iresponsabil cu acuze dovedite a fi mincinoase, punându-mă astfel în situația firească de a răspunde pentru a-l proteja pe copil de derută deliberată și a-mi apăra demnitatea de om.

În urma acestor atacuri și a răspunsurilor mele, a plângerilor penale cu care m-a hăituit pentru a mă șicana (TOATE Clasate sau Respinse ca fiind nefondate!), ultima Instanță ce i-a respins un nou atac împotriva mea, văzând un caz atât de amplu, s-a autosesizat și a dispus o anchetare preventivă suplimentară pentru a se convinge că nu sunt probleme în raport cu fiul nostru și a verifica un istoric al lucrurilor.

Suntem la dispoziția oricărei anchete, așa cum am fost în ultimii 2 ani (atât eu, cât și copilul meu) și am ieșit din toate învingători și perfect curați. Să vedem cum va ieși Angelica Cadar din această nouă anchetă, provocată tot de ea, prin reclamații false repetate și dovedite a fi nefondate, ce au escaladat în ritmul unei avalanșe...

2 Completuri de Judecători nu degeaba mi-au încredințat mie creșterea copilului, nu Angelicăi Cadar, ca mamă...
În ultimii 2 ani copilul nostru a fost audiat de 5 Instituții, a depășit cu brio toate etapele și își continuă ascensiunea în formarea profesională, seria evoluției bune la școală și joaca specifică vârstei lui.

Vom clarifica și această nouă procedură. Nu este niciun Dosar deschis, ci doar o autosesizare preventivă. De aceea, ROG FRUMOS să îi respectăm viața și viitorul copilului meu, spre interesul lui superior și să nu se continue cu speculații. Oamenii Legii își fac datoria, ca și până acum și așteptăm răspunsul lor.

Călin Geambașu

Între timp, Angelica Cadar își continuă ședințele de Psihoterapie cu Dragoș Argeșeanu și ședințele de Hipnoză Regresivă cu Victor Chirea, terapii începute de ani de zile, dar fără rezultate pozitive, din păcate.
În prezent, "mămica responsabilă" trăiește în vagabondaj, în casa unei prietene, fără serviciu stabil la vârsta de 45 de ani, atârnând după unii, după alții, încercând să inducă în eroare alți oameni noi dispuși să îi creadă aburelile și nu se interesează de copil perioade îndelungate.
Nici alaltăieri, la Serbarea de Pian a copilului nu a venit și l-a refuzat direct pe copil, deși copilul a rugat-o insistent că s-ar bucura dacă ar fi și ea prezentă. "Doamna mămică" a avut alte preocupări... În schimb, generează haos la TV cum că și-ar dori copilul... În concret însă, nimic coerent și cu sens pozitiv.”, a notat Călin Geambașu. 

Călin Geambașu

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate