Calvarul nu se mai termină pentru Mioara Roman! Fiica ei, Oana, este cea care o ajută şi acum cu casa! ”Mama s-a mutat din nou”! EXCLUSIV

Mioara Roman s-a mutat din nou. Cine a spus acest lucru?

Autor: Lili Lascar, C.I.

După şase ani de stat prin tribunale, în 2014, Mioara Roman a pierdut procesul cu RA-APPS. Fosta soţie a primului premier al României după Revoluţia din Decembrie ’89  a fost executată pentru mai bine de 100.000 euro, datorie acumulată pentru vila din Primăverii.

Mioara a locuit acolo încă de pe vremea când Petre Roman era în guvern, însă la un moment dat a renunţat să mai plătească chiria pentru că RA-APPS a mărit-o de 10 ori, încercând astfel s-o determine să plece din imobilul unde stătea, susţin reprezentanţii Regiei, fără drept.

Astfel că, vrând-nevrând, la un moment dat, femeia a fost nevoită să îşi găsească un alt spaţiu în care să se stabilească.

Mioara Roman s-a mutat din nou. Cât este de mulţumită fosta soţie de premier?

După ce a plecat din vila din cartierul Primăverii, Mioara Roman a primit atunci tot de la Regie un apartament cu trei camere despre care spunea la vremea respectivă că e mulţumită de chirie. ”Chiria e normală, la nivelul pieţei”, spunea Mioara Roman la acea vreme, jurnaliştii menţionând atunci că femeia va plăti în jur de 400 euro pe lună.

Totuşi, în primăvara acestui an, fosta doamnă Roman a decis să plece şi de acolo şi să se mute în altă parte, iar de ceva vreme, pare că şi-a ales o altă locuinţă, în care în sfârşit este mulţumită cu adevărat! O dovedeşte şi declaraţia Oanei, fata ei, cea care a ajutat-o de fiecare data în momentele dificile.

" A fost foarte greu pentru mama, un om conservator, să se mute de colo-colo, cu tot ce a agonisit într-o viaţă.

Are foarte multe cărţi, obiecte de colecţie, lucruri de o însemnătate greu de descris pentru ea. Acum este, în sfârşit liniştită şi mulţumită, într-o locuinţă modestă şi se poate bucura în voie de copii, de nepoţi şi de pasiunile ei", a spus Oana Roman pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prin ce dramă a trecut Oana Roman chiar în Ziua Centenarului? Uite cum plânge şi cât suferă fosta prezentatoare tv. "Ne înjură, ne blamează" FOTO!

Oana Roman, atac dur la Iulia Vântur. Uite cum a desfiinţat-o pe fosta prezentatoare tv. "Se încurca la fiecare două cuvinte!"

Oana Roman, dezvăluiri şocante despre problemele ei de sănătate la patru ani şi jumătate de la cezariană! “Sunt anumite mişcări pe care nu le voi mai putea face niciodată” VIDEO...

Horoscop Zilnic Miercuri 19 Mai 2021: Săgetătorii trebuie să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie, Leii nu sunt într-o stare foarte bună

Un gigant a pus lacătul! Închide toate magazinele fizice. Mii de oameni, dați afară

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

„Ciuperca neagră” mortală se apropie de România. Atacă inima, creierul şi splina

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies