Calvarul nu se mai termină pentru Mioara Roman! Fiica ei, Oana, este cea care o ajută şi acum cu casa! ”Mama s-a mutat din nou”! EXCLUSIV

Mioara Roman s-a mutat din nou. Cine a spus acest lucru?

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar, C.I.

După şase ani de stat prin tribunale, în 2014, Mioara Roman a pierdut procesul cu RA-APPS. Fosta soţie a primului premier al României după Revoluţia din Decembrie ’89  a fost executată pentru mai bine de 100.000 euro, datorie acumulată pentru vila din Primăverii.

Citeste
si:
Oana Roman are stil si la cumparaturi in hipermarket! A purtat o geaca in trend si cercei fini cu diamante! Vedeta si-a carat singura pungile pana la masina FOTO EXCLUSIV

Mioara a locuit acolo încă de pe vremea când Petre Roman era în guvern, însă la un moment dat a renunţat să mai plătească chiria pentru că RA-APPS a mărit-o de 10 ori, încercând astfel s-o determine să plece din imobilul unde stătea, susţin reprezentanţii Regiei, fără drept.

Astfel că, vrând-nevrând, la un moment dat, femeia a fost nevoită să îşi găsească un alt spaţiu în care să se stabilească.

Mioara Roman s-a mutat din nou. Cât este de mulţumită fosta soţie de premier?

După ce a plecat din vila din cartierul Primăverii, Mioara Roman a primit atunci tot de la Regie un apartament cu trei camere despre care spunea la vremea respectivă că e mulţumită de chirie.

”Chiria e normală, la nivelul pieţei”, spunea Mioara Roman la acea vreme, jurnaliştii menţionând atunci că femeia va plăti în jur de 400 euro pe lună.

Totuşi, în primăvara acestui an, fosta doamnă Roman a decis să plece şi de acolo şi să se mute în altă parte, iar de ceva vreme, pare că şi-a ales o altă locuinţă, în care în sfârşit este mulţumită cu adevărat! O dovedeşte şi declaraţia Oanei, fata ei, cea care a ajutat-o de fiecare data în momentele dificile.

"A fost foarte greu pentru mama, un om conservator, să se mute de colo-colo, cu tot ce a agonisit într-o viaţă. Are foarte multe cărţi, obiecte de colecţie, lucruri de o însemnătate greu de descris pentru ea. Acum este, în sfârşit liniştită şi mulţumită, într-o locuinţă modestă şi se poate bucura în voie de copii, de nepoţi şi de pasiunile ei", a spus Oana Roman pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Prin ce dramă a trecut Oana Roman chiar în Ziua Centenarului? Uite cum plânge şi cât suferă fosta prezentatoare tv. "Ne înjură, ne blamează" FOTO!

Oana Roman, atac dur la Iulia Vântur. Uite cum a desfiinţat-o pe fosta prezentatoare tv. "Se încurca la fiecare două cuvinte!"

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

Alertă la granița cu Ungaria! Situația s-a complicat rapid la ieșirea din țară

Mircea Badea a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu! Aceasta l-a făcut de râs în public: este umilitor ce a spus despre el

UNBR s-a adresat CSM după plângerea judecătorilor ÎCCJ în cazul avocatului Robert Roşu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies