Oana Roman, atac dur la Iulia Vântur. Uite cum a desfiinţat-o pe fosta prezentatoare tv. "Se încurca la fiecare două cuvinte!"

Oana Roman, atac dur la Iulia Vântur. Uite de ce a criticat-o.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

În presa centrală au apărut, de curând, onorariile care, potrivit unui ziar central, ar fi fost plătite la Cerbul de Aur 2018, o ediţie unde se ştie că organizatorii nu s-au uitat deloc la bani.

Nicole Scherzinger ar fi încasat aproximativ 300.000 de euro pentru reprezentaţia...discutabilă de pe scena din Braşov, James Blunt ar fi primit şi el în jur de 200.000 de euro, Andra, Loredana şi Delia, puţin peste tarifele lor obişnuite, iar starul italian Gabriel Garko ar fi plecat de pe plaiurile mioritice cu amintiri frumoase şi câteva zeci de mii de euro în plus, în cont. 

Oana Roman, atac dur la Iulia Vântur. "Fantastica prezentatoare"

"Bomba" care a revoltat-o însă pe Oana Roman are legătură cu frumoasa Iulia Vântur. Potrivit unui tabloid, pentru cele trei seri în care a prezentat celebrul festival, fosta iubită a lui Marius Moga ar fi fost remunerată cu suma de 30.000 de euro.

"Fantastica prezentatoare care se încurca la fiecare două cuvinte a încasat 30.000 de euro. Big Band-ul Radio, peste 20 de oameni, 16.000 de euro. Tare, nu?", a scris Oana Roman pe insta story. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: