Când ar putea fi gata vaccinul împotriva coronavirusului! Anunțul germanului care a refuzat un miliard de dolari de la Donald Trump

Un cunoscut afacerist german spune că vaccinul împotriva coronavirusului ar putea fi gata anul acesta.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Dietmar Hopp, patronul lubului german Hoffenheim, a anunțat că este aproape să găsească vaccinul împotriva coronavirus și a ajuns în primele pagini alre presei. Declarațiile lui au făcut înconjurul lumii și milioane de oameni aștepată cu sufletul la gură noi vești bune, în plină pandemie.

Donald Trump îi overuse lui Dietmar Hopp un miliard de dolari pentru vaccinul împotriva coronavirusului. Afaceristul a refuzat oferta venită din partea liderului de la Casa Albă și ulterior și-a explicat gestul.

”Vrem să dezvoltăm un vaccin pentru întreaga planetă, nu doar pentru o țară, pentru anumite clase sociale sau pentru o parte a lumii. Acest vaccin, dacă e dezvoltat și testat cu succes, nu va fi o unealtă de putere sau de speculă.

Își propune doar să salveze o criză globală. Mi-aș dori asta”, a spus omul de afaceri german Dietmar Hopp, conform Digi24.

fara descriere

Citeste si: Coronavirus. China a anunțat, după mai multe teste clinice, că medicamentul antiviral pentru gripă Favipiravir este eficient împotriva COVID-19

Citeste si: Coronavirus. O româncă a povestit cum e situația în Spania: „Militarii te urmăresc până la magazin, te aşteaptă după ce cumperi pâine…”

Citeste si: Lucreția, șoferiţa româncă de TIR moartă în Franţa, s-a stins la 15 minute după ce se schimbase la volan cu soţul ei

Când ar putea fi gata vaccinul împotriva coronavirusului

Afaceristul Dietmar Hopp spune că vaccinul ar putea fi gata chiar în toamna acestui an. „Va fi gata când va apărea un nou val de infecții. Primele teste vor fi făcute pe animale, apoi pe oameni. Data de lansare depinde și de Institutul German al Vaccinurilor, Paul Ehrlich”, a explicat Dietmar Hopp.

”Pentru mine e important ca firma să fie apreciată pentru cei 15 ani de cercetări. Am avut neplăcerile noastre. Dar nu m-am îndoit niciodată de echipa mea, am finanțat-o și acum am un sentiment minunat”, a adăugat germanul.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate