Când au văzut imaginea asta, fanii lui Salam au izbucnit în lacrimi! Cine apare acum în locul Fănicăi, pe scările vilei din Berceni?

Aceeași iubire și aceeași scară, doar personajele diferă puțin. Fiul lui Florin Salam i-a făcut pe toți apropiații lui să plângă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Dani, fiul lui Florin Salam, a ajuns la vârsta la care descoperă fiorii iubirii. Puștiul este îndrăgostit de o tânără de vârsta lui și și-a făcut publică relația de aproximativ jumătate de an.

fara descriere

O imagine postată de Dani Salam i-a făcut însă să suspine pe toți cei care știu istoria familiei manelistului. Băiatul s-a fotografiat sărutând-o pe Mihaela pe scările vilei din cartierul Berceni, locul în care a crescut. Exact în același loc, cu mulți ani în urmă, Dani, care era doar un copil, stătea în brațele tatălui său, lângă mama lui, care nu mai este printre noi.

Citeste si: În plin scandal cu Roxana Dobre, Florin Salam, în mașină cu Larisa Bercea! Dansatoarea era aproape goală! ”Ești viața mea” Video

Citeste si: Filmulețul cu Florin Salam care a înnebunit Tik Tok-ul! Ce-a putut să facă manelistul VIDEO

Citeste si: Florin Salam și Roxana Dobre s-au luat la bătaie în toiul nopții. Vecinii au filmat totul

Citeste si: Florin Salam și Roxana Dobre s-au luat la bătaie în toiul nopții. Vecinii au filmat totul

Ultima poză cu Fănica înainte să moară

fara descriere

Imaginea cu Salam și Fănica, realizată cu puțin timp înainte ca mama lui Dani și a lui Betty să moară a fost celebră în urmă cu un deceniu pentru că a fost pentru prima dată când regele manelelor deschidea porțile casei lui celor din presă. La momentul respectiv, fotoreporterului publicației care a mers la vila lui Salam i s-a părut interesant să-i așeze pe membrii familiei pe scările care duc la etajul imobilului.

fara descriere

Peste ani, fiul lui Salam s-a întors în exact același loc pentru a-și celebra iubirea cu Mihaela. Din imagine lipsesc mama lui, care a murit, tatăl, care s-a recăsătorit și s-a mutat de acolo dar și sora, care și-a găsit și ea alesul și e la ”casa ei”.    

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate