În plin scandal cu Roxana Dobre, Florin Salam, în mașină cu Larisa Bercea! Dansatoarea era aproape goală! ”Ești viața mea” Video

Larisa Bercea este, probabil, cea mai cunoscută dansatoare la bară de la noi, show-urile memorabile oferite fiind, cu siguranță, suficiente pentru a-I intra la inimă și lui Florin Salam.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Și, de altfel, se pare că i-a și ajuns la inimă, Florin Salam, în ciusda scandalurilor din ultima perioadă cu Roxana Dobre, luând decizia să se afișeze cu celebra dansatoare la bară.

Citeste si: Larisa Bercea și Denisa Despa, duet interzis minorilor! Fotografii WOW

Citeste si: Florin Salam și Roxana Dobre s-au despărțit după bătaia din fața blocului? „Fiecare pe drumul lui”

Citeste si: Simona de la Puterea Dragostei, extrem de sexy şi pasională în ultimul videoclip al lui Florin Salam! Uite cum arată!

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

După o perioadă lungă în care Larisa Bercea a fost dată dispărută din lumea showbiz-ului de la noi, apariția ei este o adevărată lovitură. Mai exact, senzuala dansatoare la bară care a înnebunit România cu formele ei perfecte – tunate de cei mai buni medici esteticieni de la noi – a fost, la propriu, reinventată de Florin Salam. Astfel, cei doi au filmat de curând un videoclip pentru piesa lui Florin Salam, ”Hai cu mine in Bali”, iar Larisa Bercea este personajul principal al imaginilor.

Senzuală din cale afară, Larisa Bercea, îmbrăcată sumar, joacă convingător din cale afară rolul iubitei lui Florin Salam și apare în cadre care mai de care mai incitante alături de manelist.

 

Larisa Bercea a făcut senzație la televizor

Larisa Bercea, după ce a cunoscut celebritatea ca dansatoare la bară participând la un concurs de talente, a devenit una dintre cele mai curtate animatoare de la noi, cluburile întrecându-se să o aibă pe scena lor pentru prestaţiile ei încărcate de senzualitate. Iar acest lucru, aşa cum l-a şi recunoscut focoasa dansatoare exotică, i-a adus banii şi faima necesară pentru a-şi asigura un trai mai mult decât decent.

 

Roxana Dobre şi Florin Salam, relaţie zbuciumată

Relaţia dintre Florin Salam şi Roxana Dobre nu a fost tot timpul una în care să fie totul roz. De altfel, scandalurile dintre cei doi sunt cunoscute în showbiz-ul românesc, dar, de fiecare dată, Florin şi Roxana au reuşit să treacă peste ele. ”Toată lumea vrea să o îndepărteze de mine, dar nu o să reuşească. Eu, în primul rând, o iubesc. Orice persoană pe care o ţin lângă mine, eu - ca lider, pentru că eu sunt lider, eu dacă spun ceva, înseamnă că îl locul acela sunt lider - nu îmi ţin niciodată persoane lângă mine pe care nu le iubesc. Eu, dacă o ţin pe Roxana, o ţin că o iubesc, Roxana îmi aparţine, e viaţa mea, e mama copiilor mei, e frumuseţea mea”, spunea Florin Salam, anul trecut. Cu toate acestea, la începtului acestui an, Florin Salam și Roxana Dobre au avut parte de un scandal monumental chiar în perioada in care manelistul filma cu Larisa Bercea.

 

Galerie foto 
Citește și:

Bianca de la Puterea Dragostei, adevărul despre Nelson Mondialu: "Am tăcut 1 an de zile, gata cu respectul. Spun toate lucrurile pe care le-a făcut"

Cum se înțeleg Lidia Buble și Răzvan Simion după despărțire

Incredibil: Ce studii are, de fapt, Mihai Petre, fostul jurat de la Românii au Talent? Nu i se potrivește deloc

Bianca Comănici, refuzată de vlogger din cauza lui Nelson Mondialu?! "A zis că s-a hotărât ceva și să vorbim"

Ups! Mona de la Puterea dragostei s-a dat de gol! Vorbește cu un băiat din casă! Îi spune ”Bombonel”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies