Când revine Andreea Bălan pe scenă! Anunțul șocant făcut de impresarul artistei

Când revine Andreea Bălan pe scenă, chiar impresarul vedetei a făcut anunțul. Ce spune Florin Nedelcul, la o săptămână după ce artista a fost la un pas de moarte în timpul operației de cezariană.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

La doar o săptămână după ce a devenit mamă pentru a doua oară și a fost la un pas să moară, Andreea Bălan a primit noi vești legate de cariera sa. Impresarul vedetei a dezvăluit ce se întâmplă cu aceasta.

Florin Nedelcu a făcut anunțul neașteptat despre cariera Andreei Bălan. Solista va urca pe scenă extrem de curând, peste aproximativ două săptămâni, mai exact pe 30 martie, când va susține un show incendiar și plin de energie, potrivit avantaje.ro.

„Nu va avea voie să facă niciun fel de efort cel puțin jumătate de an”

Citeste si: Te-ai întrebat vreodată cum reușește Andreea Berecleanu să arate bine? Uite ce dietă ține

Citeste si: Este însărcinată în 8 luni! O cunoscută artistă de la noi a ținut SECRETĂ sarcina, până acum: „Mi s-a spus că nu voi putea deveni mamă”

Citeste si: Andreea Bălan nu-și amintește ce s-a întâmplat la spital! A avut un episod de amnezie totală: ”Nu-mi aduc aminte, dar am filmările pe telefon”

Surse din anturajul artistei declarau, la doar câteva zile de la operație, că aceasta va fi nevoită să aștepte șase luni până se va putea întoarce pe scenă.

„Din ceea ce am înțeles, va fi nevoită să aștepte cel puțin șase luni până se va întoarce pe scenă. Ba chiar mai mult, Andreea nu va avea voie să facă niciun fel de efort cel puțin jumătate de an, nici să cânte nu va avea voie. Nu mai spun de dans, va fi o problemă mult timp de acum înainte. Medicii i-au spus să aibă mare grijă în perioada de recuperare.

Andreea voia să stea câteva luni acasă, apoi să revină la concerte. Ea a explicat că ea este cea care are grijă, financiar, de familie și de cei din trupa ei, iar o pauză prea mare îi aduce pierderi materiale greu de suportat. Acum însă, dacă va ajunge pe scenă în iarnă e mare lucru”, a adăugat aceasta.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre cumpăna prin care a trecut

Doru Herghelegiu, medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan, a fost chemat de urgență de acasă de colegii săi. Directorul executiv al clinicii Sanador a ajuns în doar 10 minute. De altfel, el a efectuat intervenția care i-a salvat viața cântăreței.

„Am avut embolie amniotică. Lichidul amniotic din placentă intră în sânge. Se poate întâmpla și din senin, nu numai prin naștere. Chiar doctorița mi-a spus că au existat cazuri să moară și copilul. La mine norocul a fost că a ieșit fetița și abia pe urmă a venit lichidul. A fost o minune, pentru că mai întâi a ieșit ea. Dacă nu interveneau pentru mine puteam să mor. M-au intubat timp de două zile. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Sanador pentru că au făcut o comisie. Ca să ia o decizie atât de majoră trebuia să vină și doctorul spitalului, domnul Hergheligiu. În 10 minute s-au strâns pentru că era o decizie de viață și de moarte și uite că au luat decizia potrivită.

George era complet panicat, pentru că a urmărit toată nașterea. A ieșit asistenta, i-a arătat copilul, i-a spus . L-au luat de acolo, el și-a dat seama că e ceva în neregulă. A durat câteva ore, la un moment dat au venit 3 doctori și i-au explicat că situația e gravă. A stat cu frică până azi-dimineață. Mie mi s-a spus că am și pupat-o pe Clara, dar nu-mi aduc aminte nici asta. N-am mai ținut minte nimic, m-am trezit abia aseară și am vorbit cu doctorii, dar nu-mi aduc aminte absolut nimic. A fost probabil anestezia atât de puternică.

E mititică și cuminte (n.r.- Clara Maria) și drăguță și de-abia aștept să mergem acasă să i-o arăt Elei. Se poate întâmpla și la nașteri naturale, nu numai la cezariană. E vorba de rupturile tale uterine. Mai stau 2-3 zile în spital. Voi putea să dansez peste o lună-jumate două, ca la cealaltă naștere.

Domnul Hergheligiu a venit de acasă repede, în 10 minute. Și bineînțeles Dumnezeu a ajutat. Cred foarte mult în energiile doctorilor, au făcut tot posibilul să mă salveze. S-a speriat foarte tare George, ne iubim foarte mult și normal că nu vrea să pățesc ceva. Astăzi s-a liniștit total. E totul bine când se termină cu bine”, a declarat Andreea Bălan, la scurt timp după ce a devenit din nou mamă.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: