Când se deschid mall-urile? Virgil Popescu, ministrul Economiei: „În cazul în care situaţia epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade...”

Coronavirus. Ministrul Economiei, Virgil Popescu, anunţă că, în cazul în care numărul cazurilor de îmbolnăvire va scădea sau va fi constant mic, din 15 iunie se ia în calcul deschiderea mall-urilor. În schimb, cinematografele şi locurile de joacă din interior nu sunt încă luate în calcul de autorităţi.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Coronavirus. Se deschid mall-urile? Virgil Popescu ministrul Economiei
Coronavirus. Se deschid mall-urile? Virgil Popescu ministrul Economiei


In articol:

”Alături de premierul Ludovic Orban am avut astăzi o întâlnire cu membri ai Asociaţiei Investitorilor de Real Estate din România. Aceştia ne-au prezentat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă de criză. Drept urmare, în urma discuţiilor avute am stabilit, că în cazul în care situaţia epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie”, a anunţat Virgil Popescu.

Citeste si: Iancu Sterp, adevărul despre participarea la Survivor România! De ce a intrat abia la jumătatea competiției: „Nici nu mă mai așteptam...”

Citeste si: Anunț important pentru elevii românii! Sesiuni speciale pentru Evaluare Naţională şi Bacalaureat pentru elevii cu temperatura peste 37,3! Calendarul examenelor

Citeste si: Raluca Pastramă i-a spus lui Pepe cine e bărbatul cu care l-a înşelat! Seism în showbiz - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Ce a postat Ozana Oancea, actrița părăsită de Radu Dragomir pentru Dana Rogoz, după ce Dana a născut a doua oară

Coronavirus. Când se deschid cinematografele?

Potrivit acestuia, deocamdată, pentru 15 iunie nu sunt luate în calcul cinematografele şi locurile de joacă din interior.

”Pentru moment, nu luăm în calcul ca din data de 15 iunie să fie deschise cinematografele şi locurile de joacă, din interior. Uşor, uşor se vor da măsuri de relaxare, pentru a ajuta la revitalizarea economiei, pentru ca viaţa să revină la normalitate”, a mai anunţat Popescu.

La rândul lor, reprezentanţii Guvernului au precizat că în primă etapă, vor fi operaţionale activităţile comerciale.

”Va rămâne în continuare în analiză activitatea cinematografelor, restaurantelor şi locurilor de joacă pentru copii din aceste centre, pentru că implică risc epidemiologic ridicat. Reprezentanţii Asociaţiei Investitorilor de Real Estate din România au menţionat că sunt pregătiţi pentru reînceperea activităţii în mall-uri, astfel încât să fie respectate măsurile de protecţie a sănătăţii cetăţenilor”, a transmis Guvernul.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

În Decembrie trebuie să faci aceste lucruri ca să-ți meargă bine în 2021

Îți poate lua mașina cu totul! Klaus Iohannis a semnat astăzi decretul. De acum, e lege

Scandal monstru! Lidia Buble, acuzată de un site de știri că fratele ei este de fapt noul ei iubit! Vedeta a luat foc: „M-am crucit toată! Băi, ăștia din presă, vă drogați?”

Ela Crăciun: „Revolta rasială din America ne dă lecția toleranței în România”

Anunț important pentru elevii românii! Sesiuni speciale pentru Evaluare Naţională şi Bacalaureat pentru elevii cu temperatura peste 37,3! Calendarul examenelor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies