Când se termină Asia Express 2021? Program TV Asia Express, sezonul 4

Când se difuzează Asia Express 2021. Vezi cine sunt vedetele care au pornit pe "Drumul Împăraţilor".

Autor: Elena Popescu

In articol:

Când se difuzează Asia Express 2021. Vezi cine sunt vedetele care vor participa în sezonul 4 al emisiunii.

De duminică până miercuri, în timp ce emisiunea „Asia Express” este difuzată la televizor, în același interval orar, la Kanal D este difuzată emisiunea „Roata Norocului”, duminica, de la ora 20:00, iar luni, marți și miercuri de la ora 20:00 puteți urmări serialul ”Doctorul Minune”.

Când se difuzează Asia Express 2021

Asia Express, sezonul 4, a avut premiera pe 18 septembrie 2021, de la 20:00, iar mai apoi, show-ul a fost difuzat și pe 19, 20, 21 și 22 septembrie, în prima săptămână. 

Update: Finala emisiunii Asia Express, sezonul 4, va avea loc duminică, 28 noiembrie, de la ora 20:00.

Emisiunea Asia Express, sezonul 4, poate fi urmărită în fiecare duminică, de la ora 20:00 și în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30.

Concurenții de la Asia Express 2021 vor fi nevoiţi să trăiască cu 1 euro pe zi, să-şi caute cazare şi transport şi să ajungă primii la destinaţie.

Citeste si: Asia Express 2021. Primele declaraţii ale vedetelor plecate pe "Drumul Împăraţilor"

Asia Express 2021
Asia Express 2021[Sursa foto: Instagram]

Cine sunt prezentatorii de la Asia Express 2021? 

Irina Fodor va prezenta noul sezon Asia Express, alături de Oase şi actorul Marius Damian, dat fiind că frumoasa prezentatoare Gina Pistol a devenit mămică recent şi nu mai poate prezenta emisiunea.

Citeste si: Horia Moculescu este conectat la un aparat de oxigen. Detalii de ultimă oră despre starea de sănătate a compozitorului- bzi.ro

Citeste si: Cine e Irina Fodor, noua prezentatoare de la Asia Express 2021!

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu.

Nu mă gândeam că după “Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect.

Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia.

Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o.", a mărturisit Irina Fodor pentru a1.ro.

Asia Express 2021
Asia Express 2021[Sursa foto: Instagram]

Cine participă la Asia Express 2021? 

Nouă cupluri de vedete care vor participa la Asia Express 2021: Connect-R și Shift, Lidia Buble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria, Mihai și Elwira Petre, Alexandra Ungureanu și mama ei, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cuza și Emi de la Noaptea Târziu şi Lorelei și Zarug.

Vezi AICI lista cu toţi concurenţii de la Asia Express 2021!

Asia Express 2021 se va difuza din toamna, iar concurenţii vor fi nevoiţi să trăiască cu 1 euro pe zi, să-şi caute cazare şi transport şi să ajungă primii la destinaţie.

Unul dintre cele nouă cupluri de vedete va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro, dar şi cu o experienţă de neuitat.

Asia Express 2021
Asia Express 2021[Sursa foto: Instagram]

Primele declaraţii ale vedetelor de la Asia Express 2021

Filmările la Asia Express 2021 au început, iar vedetele au plecat pe "Drumul Împăraţilor", fiind nevoite să trăiască cu un euro pe zi, să își caute atât mâncare, dar și transport și cazare.

Din primele declaraţii ale vedetelor care participă în sezonul 4 al reality show-ului Asia Express, reiese că nu se aşteptau ca participarea la emisiune să fie atât de dificilă, de la televizor se vede mai distractivă.

"Eu am vrut să renunţ pentru că e greu. Cel mai uşor rucsac are 17 kg, e super dificil. Mi-am luat de acasă nişte lucruri, dar le-am aruncat", a mărturisit Connect-R.

"Ce am văzut noi acasă nu are nicio legătură cu ce se întâmplă aici. E mult mai pe bune decât credeam şi noi", a spus Shift.

"Eu nu am crezut că va fi atât de greu", a spus şi Adriana Trandafir.

"Ne descoperim, uşor, uşor. Nu credeam că pot fi atât de disperat niciodată", a mărturisit Mihai Petre.

"Eu zic că am făcut faţă cu brio", a spus Lidia Buble.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies