Când vă dispărea coronavirusul? Adrian Streinu-Cercel a făcut anunțul neașteptat: „Cred că...”

Adrian Streinu-Cercel a făcut noi declrații în legătură cu scenariile care ar putea avea loc în contextul pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Managerul Institutului "Matei Balş", Adrian Streinu-Cercel, spune că pandemia de coronavirus ar urma să se încheie în 2022, iar un vaccin ar putea să apară în 2021, "spre toamnă", informează News.ro.

Citeste si: Anunț uriaș. A început testarea pe oameni a unui vaccin pentru COVID-19: „În proporție de 80%, vaccinul va funcționa”

Când vă dispărea coronavirusul? Adrian Streinu-Cercel a făcut anunțul neașteptat: „Cred că...”

Streinu-Cercel a afirmat, într-un interviu acordat pentru Antena 3, că omul va câştiga, "cu siguranţă", lupta cu coronavirusului, "dar cu pierderi foarte mari".

Citeste si: Anunț de ultimă oră! Când vor avea loc alegerile locale

Citeste si: Merkel este pentru înfiinţarea unui fond comun pentru redresarea economiei UE

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

"Asta depinde strict de înţelepciunea noastră, iar această înţelepciune nu ne-o poate da nimeni dacă nu vrem să o vedem în noi", a susţinut el.

Întrebat când se termină pandemia, el a spus: "Cred că prin 2022".

Streinu-Cercel a mai spus că vaccinul împotriva coronaviruslui ar putea să apară în 2021, "spre toamnă".

El a anunţat că în România se va primi o moleculă care să fie folosită în tratarea pacienţilor cu COVID-19, după ce a fost utilizată şi în est, inclusiv în China.

Adrian Streinu-Cercel, reacție în urma atacurilor din ultimele zile! A rupt tăcerea într-o scrisoare deschisă: "Consider că prezentarea distorsionată..."

Adrian Streinu-Cercel a reacționat printr-o scrisoare deschisă, joi seara. Medicul a vorbit despre evenimentele din ultimele zile și despre atacurile care au dus la demiterea sa.

Scrisoare deschisă: 

În ultimele zile, am fost întrebat de ce nu reacţionez, în contextul în care am fost ţinta unor atacuri fără precedent, urmare a interpretării eronate şi tendențioase a documentului intitulat „Programul Vacanţa Mare de prevenire a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2/COVID 19″. Pentru că situaţia continuă să fie prezentată distorsionat, fac următoarele precizări.

Acesta a fost un document de lucru elaborat la începutul pandemiei ca o propunere de intervenție de sănătate publică adresată tuturor categoriilor la risc şi a fost propus spre dezbatere la momentul respectiv, astfel că este cu atât mai suprinzătoare apariția sa în spațiul public la acest moment, când, dată fiind evoluţia epidemiei, propunerile cuprinse în document în mod evident nu mai sunt de actualitate.

Citește continuarea aici 

Urmatorul articol
Citește și:

Veste cumplită pentru unul dintre cei mai iubiți comentatori TV români de la PROTV! Tatăl lui a murit!!! Bărbatul era paralizat de șapte ani

Carmen Harra, mesaj din Miami! Ce spune despre ieșirea din izolare

Scandal URIAȘ în cazul Sorina! Asistenții maternali care au crescut-o au sunat degeaba în America, la familia adoptivă, să discute cu fata: ”Ne-au mințit la început, că nu e...

Adrian Streinu-Cercel, reacție în urma atacurilor din ultimele zile! A rupt tăcerea într-o scrisoare deschisă: "Consider că prezentarea distorsionată..."

Gabriela Firea a dezvăluit ce s-a întâmplat în noaptea alegerilor locale! Florin Pandele l-a sunat pe Ludovic Orban! "Această politică este murdară!"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies