Când va fi gata lista cu măsurile de relaxare care se vor lua începând cu 15 mai. Marcel Vela a făcut anunțul

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a scris pe pagina sa de Facebook că lista cu măsurile de relaxare va fi finalizată săptămâna aceasta.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Când va fi gata lista cu măsurile de relaxare care se iau de pe 15 mai


In articol:

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunţă că a primit foarte multe idei, propuneri şi observaţii, după ce MAI a publicat lista cu propunerile de măsuri care se vor lua din 15 mai. Vela precizează că lista finală se va aproba săptămâna viitoare, scopul principal fiind limitarea răspândirii virusului, astfel încât la 1 iunie să poată avea loc cea de-a doua etapă a relaxării.

Citeste si: Cum se distruge un BMW, varianta Galați! Filmare violentă și absurdă în care un șofer lovește în mod repetat automobilul rivalului său

”Dragi prieteni, la postarea mea, preluată de pe site-ul MAI, unde sunt publicate spre transparenţă şi dezbatere măsurile propuse de către medicii specialişti în epidemiologie şi boli infecţioase (pentru prima etapă de relaxare când se va trece în Starea de Alertă), am primit foarte multe idei, propuneri sau observaţii. Vă mulţumesc tuturor”, a scris Vela, duminică seară, pe Facebook.

Citeste si: Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din superba locuință - evz.ro

Orice cetățean poat trimite o propunere de relaxare a măsurilor

Acesta a precizat că ”lista cu măsuri se va finaliza din punct de vedere juridic, dezbate şi aproba în următoarea săptămână”.

Citeste si: Specialiștii trag un semnal de alarmă! Românii ar putea rămâne fără un aliment indispensabil vieții

”Oricine doreşte să transmită, în mod oficial, propuneri în această luptă cu noul coronavirus, o poate face la următoarea adresa de e-mail, anunţată în postarea de pe site-ul MAI, cât şi la anunţul de pe site-ul INSP (Institutul Naţional de Sănătate Publică): [email protected] Scopul nostru, al tuturor, este protejarea sănătăţii şi oprirea răspândirii infecţiilor, pentru a ne putea gândi de la 1 iunie la o noua etapă de relaxare”, a mai scris Vela.

Citeste si: Timişoara: 74 de oameni pleacă la muncă în Austria cu trenurile speciale trimise de la Viena

Ministerul Afacerilor Interne a prezentat o propunere cu un set de măsuri care ar putea intra în vigoare începând din 15 mai, când va intra în vigoare starea de alertă. Sunt propuneri care vizează deplasarea între localităţi, care se va face doar în anumite condiţii, iar suspendarea zborurilor şi închiderea graniţelor rămân în vigoare.

Urmatorul articol
Citește și:

Sfârșit cumplit pentru un bătrân din Huși. A murit de foame, singur, în propria casă

Ultimă oră! Încă 22 de persoane au murit de coronavirus! Care este bilanțul actual

Prima reacție a lui Marcel Ciolacu după ce a plecat de la spital: „Sunt bine, mulţumesc lui Dumnezeu! Mă întorc la treabă!”

Alte trei decese provocate de coronavirus. Bilanţul în România a ajuns la 939

Bilanț Covid-19, 29 septembrie! Peste 1.000 de cazuri noi au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies