Când vom scăpa de coronavirus? Astrologul care ar fi prezis pandemia spune acum și când se va termina

Jessica Adams a prezis pandemia de coronavirus, iar acum vorbește despre încetarea acesteia

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

foto
Jessica Adams[Sursa foto: Facebook]

Un astrolog din Marea Britanie, Jessica Adams dezvăluie că ar fi prezis pandemia de COVID-19 cu aproximativ an înainte ca aceasta să izbucnească. Astrologul susține chiar că ar fi prezis-o ”de două ori la rând” anul trecut. Acum Jessica oferă înformații despre momentul în care pandemia de coronavirus va înceta.


In articol:

foto
Jessica Adams[Sursa foto: Facebook]

Jessica a declarat că poate citi viitorul într-un bol de apă, interpretează poziția astrelor sau are diverse viziuni sau premoniții în care i se arată ceea ce urmează să se întâmple.

„De fapt, am văzut virusul de două ori. Apoi am văzut un rând de cifre, care semănau foarte bine cu o dată anume, posibil data la care a debuta coronavirusul, erau mai mulți de unu, zero și doi. Asta s-a întâmplat în 2019, așa că am publicat pe site-ul meu pentru că îmi place să-mi țin la curent cititorii cu ceea ce se întâmplă înainte de a se întâmpla. Apoi, am avut a doua viziune a virusului, de data asta în martie 2020”, a dezvăluit astrologul, într-o emisiune TV.

Citeste si: Victor Ciutacu, săltat de Poliție?! S-a trezit cu „mascații” la ușă - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Citeste si: Un medic care luptă în linia întâi cu COVID-19 a explicat prin ce trece un doctor, în plină pandemie: „Este trist, că nu se mai ține cont de sfaturile noastre”

foto
Jessica Adams[Sursa foto: Facebook]

Când se va sfârși pandemia de coronavirus

Jessica Adams a declarat că este o posibilitate ca pandemia să se sfârșească anul viitor.

”Depinde mult de ceea ce se va întâmpla anul următor, dar s-ar putea să fim capabili să-l eliminăm, să avem zero cazuri pentru 28 de zile, așa cum s-a întâmplat în Australia”, a spus astrologul.

Citeste si: Cel mai cunoscut psihiatru, despre maneliști ”Oameni fără nici un fel de personalitate” Profeția lui Florin Tudose care i-a șocat pe mulți!

Citeste si: Baba Vanga ar fi prezis infectarea cu COVID-19 a lui Donald Trump!

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul care a intrat la închisoare din cauza Andreei Esca!

Decizie majoră pentru toată România. Orban a luat decizia. E anunțul nopții

Șocul anului: Căsnicie cu probleme uriașe: Gabriela Firea anunță: Divorț! L-am lăsat singur și am plecat”

Maria Ghiorghiu face o previziune cutremurătoare: „O să ne confruntăm cu o foamete la nivel mondial”

Cel mai cunoscut psihiatru, despre maneliști ”Oameni fără nici un fel de personalitate” Profeția lui Florin Tudose care i-a șocat pe mulți!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies