Cand vor autoritatile sa deschida terasele si plajele! Raspunsul pe care il astepta toata Romania

Nelu Tataru, anunt despre deschiderea teraselor in Romania. Cand se vor redeschide si plajele

Distribuie pe:

Autor: R.L.

nelu-tataru-mediafax


In articol:

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, afirmă că, dacă numărul de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus va continua să scadă sau dacă va exista un număr constant mic, se poate ajunge la deschiderea teraselor de la 1 iunie, iar din 15 iunie s-ar putea deschide plajele.

”În condiţiile în care vom avea de la o zi la alta cazuri noi în scădere sau număr constant mic ne gândim la altă perioadă de relaxări. De exemplu, cea aşteptată a teraselor, de la 1 iunie. De la 15 iunie ne gândim la deschiderea plajelor”, a afirmat, luni seară, la TV, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Citeste si: Măşti de protecţie gratuite pentru 2,3 milioane de persoane! Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a făcut anunțul

Citeste si: Controversa anunțului oficial al morții arhiepiscopului Pimen

Citeste si: Proiect de lege care reglementează situaţia evenimentelor cu peste 1.000 de participanţi, în lucru

Nelu Tataru, anunt despre redeschiderea teraselor si a plajelor din Romania

Acesta explică că restaurantele se vor deschide ”într-un timp doi”, în funcţie de cum va putea fi gestionată deschiderea teraselor.

plaja.

Întrebat despre referitor la reluarea zborurilor externe, ministrul Sănătăţii a precizat: ”Discutăm cu Ministerul Transporturilor, precum şi cu ţările terţe cu care avem legături aeriene. În măsura în care condiţiile din aceste ţări nu impun izolări sau carantinări, atunci şi la noi se va discuta acest lucru. Noi avem izolare la domiciliu pentru 14 zile pentru toţi cei care vin din străinătate. Nu mai există zone roşii sau zone galbene, totul e mai degrabă o zonă galbenă, având în vedere că avem izolare la domiciliu”.

Acesta a repetat că toate măsurile depind de evoluia numărului de cazuri şi de respectarea măsurilor pentru limitarea pandemiei, anunta news.ro.

sursa foto: Mediafax Foto

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate