Românii au primit o veste uriașă. Ce se întâmplă de azi

Compania TAROM introduce marţi zboruri din Bucureşti spre Roma, Milano şi retur, potrivit unui anunţ postat pe pagina sa de Facebook.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Românii au primit o veste uriașă. Ce se întâmplă de azi


In articol:

Astfel, la un preț normal, ca cel dinainte de pandemie, românii se pot deplasa cu TAROM la famiile lor din Italia sau cei din Italia pot să revină în România. Bine-nțeles, totul sub o atentă încadrare în regulile dezvoltate odată cu pandemia de COVID-19.

Citeste si: Cand vor autoritatile sa deschida terasele si plajele! Raspunsul pe care il astepta toata Romania

Citeste si: Spania se redeschide pentru turisti! Anuntul autoritatilor iberice

208 euro o cursă dus-întors România-Italia

"La solicitarea dumneavoastră, am introdus următoarele zboruri spre şi dinspre Italia cu data de călătorie 26 mai 2020: Bucureşti - Roma - Bucureşti, tarif 208 euro, cu bagaj de mână de 10 kg şi bagaj de cală de 30 kg incluse; Bucureşti - Milano - Bucureşti, cu tarif de 200 euro, cu bagaj de mână de 10 kg şi bagaj de cală de 23 kg incluse", subliniază reprezentanţii companiei”, anunță TAROM.

Trebuie menționat însă că zborurile sunt condiționate de anumiți factori, conform comunicatului TAROM. Altfel, cei care doresc să călătorească trebuie să știe că doar anumite categorii pot pleca peste graniță.

Cine poate ajunge în Italia

„Zborurile sunt operate în condiţii speciale, sub incidenţa HG 394/18 mai 2020, iar din aceste considerente pasagerii care vor fi acceptaţi la bordul aeronavelor trebuie să se încadreze în următoarele categorii: dinspre Italia spre România vor fi acceptaţi doar cetăţenii români care doresc repatrierea conform , iar dinspre România spre Italia trebuie să fie cetăţeni italieni sau lucrători sezonieri cu contract de muncă sau să fie lucrători din sectorul transporturilor, prevăzuţi în anexa nr.3, la comunicarea privind implementarea culoarelor verzi ("green lanes"), în temeiul orientărilor privind măsurile de gestionare a frontierelor, în vederea protejării sănătăţii şi a asigurării disponibilităţii mărfurilor şi serviciilor esenţiale.

TAROM recomandă ca înainte de efectuarea zborului călătorii să respecte condiţiile de călătorie speciale, care pot fi consultate la https://www.tarom.ro/masuri-de-calatorie”, se arată în comunicat


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate