Cântăreaţa găsită moartă în Dunăre şi-a prevestit exact sfârşitul: “Aş putea muri aici, m-aş putea dizolva aici, lângă apa asta” VIDEO

E clar că cântăreaţa găsită moartă în Dunăre şi-a prevestit exact sfârşitul. Anca Pop s-a filmat în timpul unei plimbări cu barca pe Dunăre.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Fanii au descoperit că cântăreaţa găsită moartă în Dunăre şi-a prevestit exact sfârşitul. Într-o postare de acum câteva luni, înaintea Paştelui, pe pagina ei de Facebook, Anca Pop explica, în engleză, de ce a optat pentru România şi de ce nu s-ar fi putut integra niciodată în Canada, ţara în care emigrase, la un moment dat. (vezi care au fost primele declaraţii ale iubitei Ancăi Pop )

Cântăreaţa găsită moartă în Dunăre şi-a prevestit exact sfârşitul: ”Întreaga poveste a vieţii mele este legată de acest fluviu"

”Iubesc România, şi iubesc Serbia şi iubesc Dunărea asta şi nu mă mai pot gândi să merg să trăiesc iar în Canada”, spunea Anca în postarea de la Facebook, citată de miscareaderezistenta.ro. ”Întreaga poveste a vieţii mele este legată de acest fluviu şi de aceste două ţări. Când îmi înfig nasul în tot ce e aici, mă simt recalibrată”, a mai spus Anca Pop.

Cântăreaţa găsită moartă în Dunăre şi-a prevestit exact sfârşitul: “Aceasta este esenţa mea"

Un videoclip filmat acum câteva luni arată că cântăreaţa găsită moartă în Dunăre şi-a prevestit exact sfârşitul. “Aceasta este esenţa mea, aş putea muri aici, m-aş putea dizolva aici, lângă apa asta, lângă pământul ăsta, lângă stâncile astea”, spunea Anca în filmarea de la Clisura Dunării, cu numai

câteva luni înainte să moară înecată în apele fluviului, după ce a plonjat cu maşina în acesta, în zona viaductului Sviniţa.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

IMAGINILE DURERII la înmormântarea Ancăi Pop! A fost îngropată în sicriu alb, foarte aproape de apă

Declaraţiile cutremurătoare ale surorii Ancăi Pop! Adevărul a fost spus: s-a sinucis sau nu artista? ”Vă pot asigura de un singur lucru...”

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Informația momentului pentru toți angajații. Programul de muncă s-ar putea schimba radical

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Tehnologia modernă schimbă ghicitul în cafea. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies