Capitala se pregătește de sânge. „Greii” din lumea interlopă și-au dat „interval”

La distanța de 5 luni de când a fost măcelărit într-o reglare de conturi, Bebino - alias King Kong - i-a declarat război lui Mircea Nebunu.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

 


In articol:

Capitala se pregătește de sânge. „Greii” din lumea interlopă și-au dat „interval”
Capitala se pregătește de sânge. „Greii” din lumea interlopă și-au dat „interval”

Bebino se pregătește iar de război și putem spune că deja răfuielile în lumea interlopă s-au întețit. După ce în ultimul an disputele s-au dus până în Milano și Londra, pandemia a mutat aceste conflicte în Capitală. Deși au trecut numai 5 luni de când a fost căsăpit de o grupare rivală din sectorul 2, King Kong din Berceni îi declară război lui Mircea Nebunu.

Chioru a rupt lanțul de iubire, Bebino a reacționat

Bebino, alias King Kong din Berceni, a dat naștere unui alt scandal în lumea bătăușilor din București și i-a transmis un mesaj plin cu amenințări chiar lui Mircea Nebunu.

Se pare că Bebino a fost deranjat de faptul că Mircea Nebunu umblă cu un anume Chioru, cel care i-a fost prieten bun lui King Kong din Berceni și care, culmea, l-ar fi însoțit în Tei Boboc, în noaptea în care a fost înjunghiat

La momentul respectiv, speriat de cele întâmplate, acest Chioru a fugit de la fața locului și l-a lăsat baltă pe Bebino, plin de sânge și cu răni destul de urâte. Bebino l-ar fi sunat pe Mircea Nebunu în Spania și i-ar fi spus că este deranjat de faptul că umblă cu individul care i-a fost prieten.

Iritat de cele auzite, Mircea Nebunu i-a replicat lui Bebino că nu este treaba lui cu cine umblă el, motiv pentru care King Kong s-a înfuriat și l-a amenințat. Mai rămâne de văzut doar ce o să se întâmple. 

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Conform legilor nescrise din lumea interlopă, Mircea Nebunu este nevoie să aplice măsuri urgente, altfel Bebico poate să ceară drept de supremație pe zona lui Mircea Nebunu. Însă o variantă este ca Mircea Nebunu să îl pună la punct pe Bebino prin intermediul unor interpuși, mai ales că nu își poate permite să fie lovit de un bătăuș pe care îl consiseră drept unul dintre subalternii săi.

Capitala se pregătește de sânge. „Greii” din lumea interlopă și-au dat „interval”
Capitala se pregătește de sânge. „Greii” din lumea interlopă și-au dat „interval”

Cum a fost măcelărit Bebino în Capitală

 

Mega-scandalul în care Bebino a fost ”tranșat” de Cezar Petcu, zis Joe, are legătură cu Robert Petriceanu!  cine este Robert Petriceanu? Om cu multe conexiuni în lumea interlopă, Petriceanu este cunoscut mai ales după ce a cucerit-o pe Florentina Raiciu, fostă fotomodel, asistentă TV și, cum ea însăși a recunoscut, videochatistă. 

Totul ar fi plecat de la o ceartă între Robert Petriceanu (iubitul fostei asistente TV Florentina Raiciu, în 2015) și Cezar Petcu, cel care avea să-l ”tranșeze” pe Bebino. Cezar l-ar fi agresat pe Robert. Unele surse din lumea interlopă spun că l-a bătut, altele, că l-a tăiat cu sabia, iar apoi ar fi intervenit Bebino.

Celebrul interlop devenit, în vară, șeful Clanului Sportivilor din zona Berceni s-ar fi dat peste cap și ar fi reușit să-i împace pe cei doi, astfel că povestea nu a ajuns în instanță, așa cum ar fi amenințat victima. Dar serviciul pe care i l-ar fi făcut nepotului lui „Napoleon” nu a fost gratis! Bebino i-ar fi cerut lui ”Joe” 2.000 de euro, plata pentru ”cadoul” pe care i l-a făcut. Cezar Petcu nu s-ar fi gândit o clipă să plătească, dar a răspuns afirmativ atunci când Bebino i-a dat întâlnire.

Iadul a venit în Capitală. S-au măcelărit în plină stradă

Ajunși în ”Groapă”, cei doi au avut un schimb de replici, apoi iadul a coborât pe pământ. Povestea este cunoscută. Bebino a fost ”măcelărit” de ”Joe” și de oamenii lui. S-a ridicat, totuși, de pe trotuar, a folosit geaca de pe el drept garou pentru rana de pe coapsă, a luat o mașină și a ajuns la spital. Cu degetul tăiat și pierdut, avea să părăsească unitatea medicală după două zile, dar a ”aterizat” imediat la Poliție, fiind reținut pentru mai multe capete de acuzare. Bebino fusese cel care lovise primul, la întâlnirea cu ”Joe”. Nici Cezar Petcu nu avea să scape de brațul legii. S-a predat la Poliție, unde a fost interogat, iar apoi a primit mandat de arestare. De atunci, însă, nu se mai știe nimic....

 

 

Galerie foto 
Citește și:

Drama neștiută a luptătoarei de UFC! Paige VanZant a trecut prin momente cumplite la vârsta de 14 ani: "Am vrut să mă sinucid"

Live Video În căutarea adevărului - Ediția de marți, 22 septembrie - Vezi emisiunea Online | Episodul 337, BOLNAVUL MINCINOS

Dezastru ecologic lângă București! Imagini halucinante cu poluarea excesivă! Nu se mai tem de nimic Video

Familia Sorinei de la Baia de Aramă la adresa ”americanilor” Săcărin! ”Mint cu nerușinare! Iată dovada”

Câte zile rezistă omul fără să mănânce?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies