Care a fost, de fapt, primul bărbat pe care Roxana l-a plăcut la Puterea dragostei! Îi spunea ”Amore”

Roxana a făcut cuplu cu câțiva bărbați de la Puterea dragostei, deși fanii emisiunii cred și acum că Andy a fost adevărata ei iubire din show.

Autor: C.L.

In articol:

Puțini sunt cei care își mai amintesc de faptul că atunci când a ajuns prima dată la Puterea dragostei, Roxana a spus că-l place pe Valentin. De altfel, între cei doi chiar a părut că se înfiripă ceva, iar Roxana îi spunea lui Valentin ”Amore”.

Citeste si: Filmarea șoc pusă de Turcu de la Puterea Dragostei pe contul lui: Roxana se ia la bătaie cu Andreea Pirui

Numai că, tânărului nu i-a plăcut caracterul vulcanic al concurentei, și și-a cerut eliminarea din competiție. Mulţi dintre fanii emisiunii au spus atunci că Valentin a vrut de fapt să plece tocmai din cauza Roxanei, care devenise tot mai insistentă. Atunci când a ajuns acasă, Valentin a făcut un live pentru fanii săi din emisiune, iar în acesta a explicat clar care este situaţia dintre el şi tânăra rămasă în show.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: Puterea dragostei 01 aprilie. Roxana, lacrimi amare din cauza lui Turcu. Ramona a povestit un episod petrecut la hotel

Roxana de la Puterea dragostei, abandonată de Valentin

”Roxana a rămas în casă, iar eu nu am nici o treabă cu ea”, a repetat Valentin de câteva ori celor care îl tot întrebau despre tânără.

Chiar dacă Roxana a continuat o perioadă să le spună celor din casă că ea nu va fi cu nici un băiat pentru că are o relaţie cu Valentin, fostul concurent repeta că nu e nimic între ei.

”Roxana spune multe, face puţine”, a mai afirmat Valentin, făcând referire la faptul că atunci când el a părăsit emsiunea, aceasta a declarat plângând că vrea şi ea să plece, să fie alături de iubitul ei!

Citeste si: Bătaie în Casa Puterea Dragostei. Turcu a surpins-o pe Roxana în timp ce îi făcea ochi dulci altui concurent

Roxana l-a înșelat pe Andy

Nu a mai fost cazul însă în scurt timp pentru că la Puterea dragostei a apărut Andy, iar el și Roxana au devenit în scurt timp o pereche.

Când toți credeau că Andy și Roxana formează perechea perfectă, au apărut dovezile infidelității tinerei. Cei doi s-au despărțit cu scandal, și nici acum nu sunt în relații prea bune, deși Roxana se iubește acum cu Turcu. 

                                                                                                                                                   

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies