Care e adevărata meserie a ”Bodyguardului lui Dumnezeu”? Mircea Ursu, spaima interlopilor, e acreditat ca învățător la clasele primare

Mircea Ursu, cel supranumit ”Bodyguardul lui Dumnezeu” are ca meserie de bază cea de deascăl la clasele primare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Mircea Ursu, unul dintre oamenii care au avut curajul să-i provoace pe cam toți capii lumii interlope din România, are un CV cu totul special. Fost bodyguard al lui Marian Iancu sau Puiu Popoviciu, luptător în cușcă și cu ceva condamnări la activ, Mircea este, de fapt, învățător și educator acreditat, după ce a absolvit Liceul Pedagogic ”Elena Cuza” din București.

Ursu a povestit acest lucru chiar într-un interviu realizat de canalul online al Sindicatului Prolex (poliția, ANAF și vama). În acel moment, ”spaima interlopilor” era plasat în arest la domiciliu.

Mircea Ursu a făcut sport de performanță la Dinamo

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

”M-am născut la Băile Herculane unde am și făcut școala gimnazială, după care am dat la Liceul Pedagogic din Drobeta Turnu Severin cu profil învățători-educatori. Acolo m-am apucat de lupte greco-romane, la Generala nr 14 din Drobeta Turnu-Severin. Era o sală mică de lupte cu băieți conștiincioși, dornici de rezultate bune în sport. Am avut rezultate bune, după care am fost solicitat de Dinamo, prin contract. După doi ani de liceu m-am transferat București, la Liceul Pedagogic Elena Cuza și eram sportiv de performanță legitimat la Clubul Sportiv Dinamo.

Citeste si: Război în lumea interlopă pornit de scandalul Abi-Alex Velea! Mircea Ursu, amenințări la adresa lui Corduneanu: ”Mă bag pentru Abi și te iau de urechi”

Citeste si: Adrian Corduneanu și-a scos familia la o poză de colecție în spatele blocului! Cum arată cei trei copii pe care-i are cu Ramona FOTO

Citeste si: Mircea Ursu se insoara in inchisoare. 'Bodyguardul lui Dumnezeu' si-a gasit sufletul pereche

Am început la cadeți, apoi la juniori, am ieșit de trei ori campion național pentru Dinamo iar în ultimul an de juniorat am ieșit campion european, în 2001. Am terminat liceul pedagogic din Drumul Taberei cu media 8,60 iar în momentul de față sunt acreditat ca învățător-educator la clasele 1-4 de gimnaziu.

La 21-22 de ani am renunțat la viața de sportiv sub legitimarea clubului Dinamo deoarece luptele greco-romane nu erau așa bine plătite și am trecut în celelalte sporturi de contact: kempo, MMA, K1”, a povestit Mircea Ursu pentru Prolex.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate