Care este noua țară care își castrează pedofilii. Legea a fost dată după ce violurile au explodat pe timpul pandemiei

O nouă lege, mult mai aspră, a fost promulgată în statul Kaduna din Nigeria. Conform acesteia, violatorii vor fi castrați chirurgical.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

copil agresat
Pedofilii vor fi castrați în Nigeria[Sursa foto: pexels]


In articol:

Guvernatorul statului Kaduna din Nigeria a promulgat o lege prin care bărbații condamnați pentru viol vor fi castrați chirurgical. Prevederea este mult mai aspră dacă victima are sub 14 ani, pentru că pedeapsa în acest caz este moartea. Noua lege din Kaduna este cea mai dură împotriva violului din Nigeria, scrie dailymail.co.uk

Legea anterioară prevedea o pedeapsă maximă de 21 de ani de închisoare pentru viol, și închisoare pe viață dacă victima era copil. (VEZi si o tânără condamnată la moarte pentru că și-a ucis violatorul)

Legea nu prevede doar castrarea bărbaților violatori, ci și o femeie condamnată pentru violarea unui copil sub 14 ani va avea parte de o intervenție chirurgicală de îndepărtare a trompelor uterine.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Drama Anei Maria, tânăra din Bârlad violată de un celebru designer român! Unde se află acum

Citeste si: Copilăria unei fetițe de 12 ani a fost distrusă de un bărbat bolnav de HIV. Agresorul a violat-o în repetate rânduri, încercând s-o infecteze

Citeste si: Botoşani: Bărbat de 41 de ani, reţinut după ce a agresat sexual o fată în vârstă de patru ani

Noua lege a fost data după ce numărul violurilor a explodat în timpul pandemiei de coronavirus, când a fost instituită starea de urgență. Guvernatorul Nasi Ahmad el-Rufai a precizat că noua lege prevede sancțiuni drastice pentru a proteja în special copiii de aceste infracțiuni. (Citeste si Opt violatori au fost închiși după ce victima lor de 13 ani i-a găsit pe facebook)

Castrarea chimică sau chirurgicală se practică și în alte state

Sunt mai multe țări care au în legislație măsuri drastice pentru pedofili. De exemplu, în SUA, castrarea chimică sau cea chirugicală este permisă în mai multe state: California, Florida, Georgia, Louisiana, Montana, Oregon și Wisconsin. Însă, această pedeapsă este hotărâtă de magistrați în special dacă pedofilii nu sunt la prima abatere. Și în Europa, în Rusia, Polonia, Cehia, Suedia și Danemarca, pedofilii și violatorii pot fi castrați, însă măsura se aplică doar în anumite cazuri.

Urmatorul articol
Citește și:

Bianca Pop, declarații exclusive după ce a fost drogată, bătută și sechestrată două zile. Ce s-a întâmplat în secția de Poliție?

Tânără, luată cu forța dintr-un mall din Arad. Fata a fost răpită de doi bărbați și o femeie

Atenție! Cum se schimbă ora în noaptea aceasta, 24-25 octombrie. Trebuie să ne pregătim organismul

Cea mai periculoasă provocare, lansată pe Tik Tok. După fenomenul ”Balena Albastră”, tinerii sfidează moartea și se aruncă în fața mașinilor

Daniela Cușnir, cântăreața de muzică populară moartă într-un accident rutier, a fost înmormântată. Cântece de jale și de nuntă: ”Ultima întâlnire cu tine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies