Opt violatori au fost închiși după ce victima lor de 13 ani i-a găsit pe Facebook

O fetiță a găsit agresorii care au violat-o pe Facebook. Cei opt băieți au fost reținuți și vor ajunge în spatele gratiilor.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

fara descriere


In articol:

Fata în vârstă de 13 ani se întorcea acasă de la o piscină din Velbert, Germania, unde a fost alături de prietenii ei. În drum spre casă, copila a fost prinsă de opt băieți, care au dus-o într-o pădure și au violat-o.

Părinții fetei s-au îngrijorat de dispariția ei, iar un prieten de familie a plecat sa o caute. A fost gasită în pădure, moment în care cei opt agresori s-au speriat și au fugit, potrivit metro.co.uk

Fata și-a găsit agresorii pe Facebook

Deși încă în stare de șoc, fata a fost destul de curajoasă încât să găsească bărbații care i-au făcut rău. A recunoscut unul dintre agresori într-o poză de pe Facebook și a predat-o polițistilor. Ulterior, bărbatul a fost prins. ( Citește și: Fata violată și torturata într-un ritual satanic face declaraţii cutremurătoare, în exclusivitate)

 

fara descriere

Ceilalți șapte au fost prinși în urma dovezilor găsite în telefonul primului reținut. Momentele chinuitoare prin care a trecut fata în vârstă de 13 ani au fost filmate și găsite în telefonul bărbatului.

Citeste si: Panică în China! Locuitorii orașului Wuhan sunt izolați! Victimele coronavirusului sunt transportate în containere

Citeste si: Povestea lui George Chirilă, bărbatul cu două neveste surori. Cum face amor cu două soții: „Eu sunt pudic”

Citeste si: Curier surprins în timp ce scuipa pe pizza înainte să o ducă clientului. Imaginea cu el este virală și a primit o pedeapsă colosală pentru gestul său

Cei opt bărbați, toți imigranți din Bulgaria, au fost reținuți și vor ajunge după gratii. Inițiual, ei susțineau că fata și-a dat consimțământul să susțină relații sexuale. Filmările incriminatorii arată cu totul altceva.

Cea mai dură pedeapsă a primit-o băiatul care a violat-o de două ori, 4 ani și 9 luni. Un alt băiat care a violat-o tot de două ori a primit și el tot patru ani de închisoare.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate