Care este numele real al Biancăi Drăgușanu! Niciodată nu se prezintă așa, s-a dat de gol când și-a arătat notele de la BAC

Cum o cheamă, cu adevărat, pe Bianca Drăgușanu. Vedeta s-a dat de gol când și-a arătat notele de la BAC.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Bianca Drăgușanu, care trăiește o poveste de dragoste cu Alex Bodi, are un nume în buletin pe care evită să-l spună public în întregime. Astfel, Bianca Drăgușanu, care și-a păstrat numele de domnișoară când a fost măritată cu Victor Slav, mai are alte două nume ăe lângă cele două deja consacrate.

Drăguşanu Calintir Anca Bianca este numele real al binecunoscutei vedete din showbiz-ulk românesc. cel mai probabil, Calintir este numele din partea mamei sale. Așa cum Bianca Drăgușanu are două prenume cu rimă, Anca Bianca, la fel se întâmplă și cu sora sa. Sora Biancăi Drăgușanu se numește Oana Roxana Drăgușanu Calintir.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei a stârnit râsete! Ce a făcut concurenta i-a speriat, dar și amuzat pe toți! ”Lasă, că-ți face bine la față!”

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul adolescentului din Petrila care s-a sinucis! Ce spun apropiații

Citeste si: Alex Zănoagă, făcut praf: „Pune mâna și muncește! Simina stă cu tine doar pentru...”

Zilele acestea are loc examenul de Bacalaureat pentru mai bine de 100000 de absolvenți care au terminat clasa a XII-a. Sunt zile pline de emoții atât pentru părinți, cât și pentru absolvenți și pentru profesori.

Ce notă a luat Bianca Drăgușanu la Bacalaureat

Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce note a luat la unul dintre cele mai importante examene din viața ei, Bacalaureatul. Cu această ocazie, fosta prezentatoare și-a dezvăluit și numele întreg.

Bianca a trecut examenul maturității cu o notă foarte mare și le-a arătat prietenilor virtuali acest lucru.

Fosta soție a lui Victor Slav a terminat Liceul de Informatică din Petroșani în anul 2002, atunci când a și susținut examenul.

„Am aflat şi eu că am un mare secret pe care îl ţin în super secret. Uite că de fapt secretul nu mai e secret”, a scris Bianca Drăguşanu pe pagina personală de facebook.

Bianca Drăguşanu a obţinut la Limba şi Literatura Română – oral – nota 9, la Limba şi Literatura Română – scris – nota 9, la Engleză a obţinut nota 8,50, la Matematică a luat nota 7, 20 , la Tehnica Servicii Consumatorilor a luat nota 10, iar la Educaţie Fizică – nota 10. Astfel, media cu care a luat examenul maturității a fost 8,95.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate