Care este singura țară din Europa în care nu există cazuri de coronavirus: „Suntem liniștiți și curați”

În Europa există o singură țară în care nu există nici măcar un caz de coronavirus: Muntenegru.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Muntenegru este singura țară din Europa în care nu a fost depistat niciun caz de coronavirus, deși se află aproape de Italia, țara cu cele mai multe persoane infectate cu COVID-19, din Europa.

Denis Turkey, un vânzător de produse de igienă, spune că nu îi este frică de virusul care a băgat spaima în sute de mii de oameni din întreaga lume. „Nu mi-e frica, suntem o țară liniștită și pașnică, avem grijă de curățenia noastră și evităm zonele aglomerate. Pur și simplu nu mai ies la cafenele sau la mall”, a explicat bărbatul, conform mediafax.

Deși nu au fost depistați pacienți infectați cu coronavirus, Muntenegru a luat deja măsuri, la fel cum au făcut și restul țărilor, care au fost deja afectate. Au fost interzise adunările publice, s-au închis grădinițele, școlile, porturile și unele granițe pentru o perioadă de cel puțin 14 zile.

fara descriere

Femeia care s-a vindecat de coronavirus a povestit ce simțea în organism atunci când era infectată

Bridget Wilkins a mers în Australia, la nunta unei prietene. În drum spre destinație, aceasta a trebuit să schimbe avionul în Singapore. Pe aeroportul din Bribane, Bridget Wilkins a fost testată și trimisă de urgență la spital. După câteva ore, rezultatele au venit, iar Bridget a fost confirmată cu coronavirus. Tânăra, în vârstă de 29 de ani, a vorbit fără rețineri despre ce simți atunci când ești infectat cu acest virus și i-a îndemnat pe oameni să nu se panicheze.

Citeste si: Hoți care se dau drept medici și pătrund în locuințe! Un fake-news care a îngrozit România. Ce spune Poliția?

fara descriere

„Nu am simțit nimic ieșit din comun: dureri de cap, oboseală, durere în gât. Dacă nu aș fi făcut testul, aș fi crezut că simt efectele diferenței de fus orar. E multă panică și multă isterie din cauza coronavirusului. Este bine că se vorește despre asta, e un lucru serios, mai ales pentru persoanele în vârstă sau care au alte afecțiuni. Dar cred că trebuie să ne calmăm, pentru că în majoritatea cazurilor e doar o răceală”, a spus Bridget.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate