Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu după ce a fost externat din spital?

Impresarul artistului a povestit cum se simte Benone Sinulescu, după ce a fost externat din spital.

Autor: Alexandra Gabriela

In articol:

Benone Sinulescu și-a îngrijorat publicul, atunci când în presă au apărut informații cu privire la starea lui de sănătate. După o perioadă în care artistul a fost spitalizat, el a revenit acasă, în sânul familiei.

Deși fanii îndrăgitului artist ar putea crede că Benone Sinulescu se simte mai bine și că problemele de sănătate au fost rezolvate, se pare că lucrurile nu stau chiar așa.

Citeste si: Motivul pentru care Benone Sinulescu și soția lui nu au făcut copii: „Ea a pierdut...”

Ionuț Pavel, impresarul cântărețului, a dat câteva declarații despre starea în care se află Benone Sinulescu  în acest moment.

Citeste si: Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista- bzi.ro

Benone Sinulescu
Benone Sinulescu [Sursa foto: Facebook]

Cântărețul a fost externat din spital în urmă cu o săpămână, iar de atunci Benone Sinulescu a început să se simtă mai bine încetul cu încetul. În acest sens, impresarul artistului a declarat că Benone Sinulescu nu putea să se țină pe picioare la momentul externării și a fost nevoie de o targă pentru a-l transporta pe cântăreț.

Știu că atunci când a plecat din spital a fost dus cu o salvare și nu putea să meargă.

Acum sper, cine știe, a ajuns acasă, s-o simți mai bine, poate o reuși să și meargă. Doamne ajută! Din moment ce a fost băgat pe targă într-o ambulanță e clar că nu se putea deplasa că probabil ar fi ieșit pe picioarele lui și ar fi fost luat de o mașină, nu dus acasă cu o ambulanță .” a declarat Ionuț Pavel.

Ionuț Pavel vrea ca personalul medical să aibă în continuare grijă de artist

Impresarul lui Benone Sinulescu     vrea ca un echipaj medical să aibă în continuare grijă de artist. Tot el este de părere că ar fi necesar ca cel puțin o dată pe săpămână un cadru medical să îl viziteze pe îndrăgitul cântăreț.

Citeste si: Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, dezvăluiri cutremurătoare: ”Familia se pregătea de înmormântare”. Care este starea de sănătate actuală a artistului

Sunt obligați cei de la spital, în clipa de față, să treacă cineva să îl vadă măcar o dată pe săptămână, presupun. El a plecat de la supraveghere medicală zilnică la supraveghere o dată la nu știu cât timp și atunci e clar că ar trebui evaluat că la vârsta lui e clar că pot interveni schimbări .” a mai spus Ionuț Pavel.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Vești bune! Benone Sinulescu a fost externat. Cum se simte artistul: „Diagnosticul nu e atât de clar”

Benone Sinulescu nu va mai urca pe scenă, din cauza indicațiilor medicilor. Cu ce pierderi materiale se va confrunta îndrăgitul artist?

Natalia Gliga a murit! Benone Sinulescu: "A fost gasita fara suflare in dormitor"

Din noaptea aceasta, zodiile vor primi o veste foarte bună

Toți cei VACCINAȚI cu PFIZER trebuie să știe asta! Dovezile aruncă totul în aer

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Ce se întâmplă în aceste clipe cu Ion Iliescu? Se știe doar că medicii îl țin sub observație

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies