Care este starea de sănătate a lui Benone Sinulescu: ”Soția ia toate deciziile...îl lasă să moară acolo”. Dezvăluiri cutremurătoare

Dezvăluiri inedite despre starea de sănătate a lui Benone Sinulescu! Artistul este în stare gravă!

Benone Sinulescu
Benone Sinulescu[Sursa foto: Facebook]
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Cunoscutul artist, Benone Sinulescu, a fost găsit inconştient în casă, în cursul zilei de joi, 8 iulie. Apropiații cântărețului sunt revoltați pentru că artistul nu ar fi ajuns la spitalul de urgență, ci la o clinica de îngrijiri paliative din apropierea Aradului. Ionuț Pavel, fostul impresar al artistului, a făcut primele declarații despre situația cântărețului.

Citeste si: Ce i-a spus Cornelia Catanga, înainte să moară, lui Benone Sinulescu: ”Parcă şi-ar fi prevestit moartea!”

Ce ştim din sursele noastre, pentru că nu am vorbit cu familie, lui `nea Beni i-a fost foarte rău şi, paradoxal, în loc să ajungă la un spital de urgenţă a fost dus la o clinică de îngrijiri paliative de lângă Arad, dar acolo nu există medicină de urgenţă. Nu putem să aşteptăm ca omul acesta să moară într-o clinică de lux aşa, pur şi simplu", a spus fostul impresar al artistului, pentru un post de televiziune.

Citeste si: Benone Sinulescu, în stare foarte gravă! Artistul, găsit inconștient în casă

Citeste si: Ion Şmecherul era în concediu când A MURIT! Iată ce l-a ucis pe tânăr. Culiță Sterp a făcut precizarea- bzi.ro

Responsabilă de deciziile medicale ar fi chiar soția lui Benone Sinulescu, iar potrivit surselor Playtech .ro, artistul ar avea moștenitor pe un nepot și asta din cauza faptului că nu a avut niciodată copii.

„Benone nu mai este lucid, situația lui este critică, soția lui ia toate deciziile, nu vrea să-l aducă la București, la Urgență. Îl lasă să moară acolo, la Arad, unde nu beneficiază de medici buni.

El nu are copii, dacă moare toată averea o va moșteni un nepot”, au mărturisit sursele pentru Playtech.ro.

Benone Sinulescu
Benone Sinulescu[Sursa foto: Facebook]

Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, strigăt disperat de ajutor

Ionuț Pavel, fostul impresar al lui Benone Sinulescu, a făcut publică o scrisoare în care povestește că starea de sănătate a celebrului cântăreț s-a schimbat de mai bine de un an de zile.

Acesta mărturisește că celebrul artist este în stare foarte gravă și riscă să-și piardă viața pentru că nu primește îngrijiri de specialitate.

Scrisoarea aceasta este un strigăt de ajutor pentru salvarea vieții, dacă mai este posibil, a unui om al cărui nume este similar cu excelența în folclorul românesc, Benone Sinulescu. Numele meu este Ionuț Pavel și în ultimii 7 ani am fost impresarul marelui nostru artist. Împreună cu mai mulți prieteni ai artistului, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că în clipa aceasta Benone Sinulescu se află într-o stare foarte gravă, și se stingă fără un ajutor de specialitate într-o clinică de îngrijiri paliative din localitatea Vladimirescu, de lângă Arad.

Cum s-a ajuns la această situație? Starea artistului a început să degenereze în urmă cu un an și anumite semne spuneau că este nevoie urgentă de un consult al unui specialist și o îngrijire de specialitate. Rămas izolat pe perioada pandemie, Nea Beni nu a avut acces la specialistul care poate ar fi ajutat mult la reuperarea sa medicală. Când în sfârșit, aflat într-o stare grava, a fost dus la unul dintre cei mai buni medici de specialitate din Timisoara, care a tras un semnal de alarma si a spus ca Benone Sinulescu trebuia operat urgent din cauza infundarii arterei carotide si care totodată a cerut schimbarea medicației pe care artistul o primea în acel moment.

După schimbarea medicației, starea lui Nea Beni părea că se poate îmbunătății dar nu a fost decât o mică perioadă de tranziție. Deși tensiunea îi crescuse foarte mult(valori ale tensiunii si de 20 cu 10), persoanele din jurul său nu au crezut că se poate întâmpla ceva mai rău, dar s-au înșelat. Nea Beni a fost găsit joi inconștient, căzut în casă. Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment(RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile. Vreau să vă rog pe dumneavoastră, ziariștii, care atunci când vă uniți puteți muta munții din loc pentru salvarea unei vieți, ajutați-ne să îl salvăm pe Nea Beni!", este scrisoarea transmisă de Ionuț Pavel.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Benone Sinulescu şi-a făcut o casă de vis în munţii Buzăului! Rapsodul de 81 de ani este originar din comuna Siriu FOTO EXCLUSIV

Natalia Gliga a murit! Benone Sinulescu: "A fost gasita fara suflare in dormitor"

Benone Sinulescu rupe tacerea. "S-a spus despre mine ca am facut puscarie"

4 nativi vor lua decizii noi în viață începând cu săptămâna viitoare

Doliu fără margini! O celebră sportivă a murit la doar 26 de ani: "A fost o sursă de inspirație pentru mulți"

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Clipe de coșmar în România. A încercat să se sinucidă în direct. Poliția a intervenit de urgență

EXCLUSIV | K.O. devastator pentru Moroșanu: ”Se plimbă cu caravana”. Lovituri sub centură și pentru frații Stoica

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies