Care sunt cele mai bogate 5 femei din lume? Cine ocupă primul loc în clasament

Top 5 cele mai bogate femei din lume! Nu toată lumea le cunoaște!

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Top 5 cele mai bogate femei din lume
bani


In articol:

Într-o lume a bărbațiilor, ele sunt cele mai puternice femei din toată lumea. Este vorba despre cele 10 femei care au reușit să scrie istorie de-a lungul timpului. Sunt bogate, inteligente, iar nimeni nu poate contesta aceste aspecte. 

Top 5 cele mai bogate femei din lume

Locul 5 îl ocupă Laurene Powell Jobs. Femeia deține o avere de 24,1 miliarde de dolari, avere ce s-a majorat în anul 2019 cu 6 miliarde de dolari. De asemenea, Laurene, fosta soție a lui Steve Jobs, fondatorul uneia dintre cele mai mari companii din lume, Apple, a moștenit o sumă impresionantă. Laurene avea trei copii cu Steve Jobs, pe Eve, Reed şi Erin. 

Top 5 cele mai bogate femei din lume
Laurene Powell Jobs

Locul 4 este ocupat de către Yang Huiyan. Asiatica deține o avere de 25,1 miliarde de dolari, cu 6,9 miliarde de dolari mai mare față de 2018. Yang se pare că a moștenit 57% la sută din compania Country Garden Holdings. În plus, ea mai deține și Bright Scholar Education Holdings, o companie de educație renumită în China. 

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Top 5 cele mai bogate femei din lume
Yang Huiyan

Locul 3 îl ocupă Jacqueline Mars. Averea sa atinge nici mai mult, nici mai puțin de  41,4 miliarde de dolari, asta după ce în anul 2019 a crescut cu 8,69 miliarde de dolari. Femeia a moștenit o sumă mare de bani de la Audrey Ruth (Meyer) şi Forrest Mars, Sr., şi nepoata lui Frank C. Mars, fondatorii celebrei companii americane de bomboane Mars, Incorporated. 

Top 5 cele mai bogate femei din lume
Jacqueline Mars

Locul 2 este ocupat de Alice Walton. Ea este fiica fondatorului celebrului lanţ de magazine american, Walmart, Sam Walton. În ciuda faptului că are un tată destul de bogat și o afacere de familie, Alice face și o parte din bani din artă. Femeia are o avere de 53,1 miliarde de dolari ai mare cu 10,5 miliarde de dolari față de anul 2018. Mai mult, Alice este cea care deschis Muzeul de artă americană Crystal Bridge din Bentonville, Arkansas. 

Top 5 cele mai bogate femei din lume
Alice Walton

Pe primul loc se află Francoise Bettencourt Meyers. Nepoata fondatorului L’Oréal este și preşedintele companiei deţinute în proporţie de 33% de către familia sa. Conform Bloomberg, aceasta are o avere de 58,4 miliarde de dolari, această cifră fiind înregistrată la începutul anului 2020. În anul 2019, franțuzoaica a devenit mai bogată cu 12,3 miliarde de dolari. 

Top 5 cele mai bogate femei din lume
Francoise Bettencourt Meyers

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

O tânără, găsită spânzurată de un copac, în fața blocului. Trecătorii au salvat-o imediat

Denise Rifai a spus ce o deranjează cel mai tare la o femeie! Ce a declarat cunoscuta jurnalistă: "Nu suport femeile astea ciufute..."

Boala cruntă de care suferă Loredana Chivu. A izbucnit în plâns când a aflat. Ce simptome a avut vedeta

Bilanț Covid-19, 11 octombrie! Câte cazuri au fost înregistrate în ultimele 24 de ore

În plin scandal cu Alexia, Lino și Mario Fresh, Alex Velea și Antonia își fac de cap! Vedeta nu își mai poate ascunde burtica și... poftele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies