Denise Rifai a spus ce o deranjează cel mai tare la o femeie! Ce a declarat cunoscuta jurnalistă: "Nu suport femeile astea ciufute..."

Vedeta de la Kanal D, Denise Rifai, a vorbit în cadrul unui interviu despre viața profesională, dar și despre cea personală.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Vedeta de la Kanal D, Denise Rifai, a vorbit în cadrul unui interviu despre viața profesională, dar și despre cea personală.


In articol:

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, care are loc în fiecare marți seara, de la 23:00, la Kanal D, a fost invitată în cadrul emisiunii "Invitatul de 12", la Radio Impuls, iar Cosmin Cernat a avut multe întrebări de pus! 

Denise Rifai, detalii din viața personală 

Denise Rifai a vorbit în cadrul emisiunii de la Rardio Impuls, "Invitatul de 12", atât despre viața profesională, cât și despre viața personală. Jurnalista a dat detalii din viața privată, despre relația strânsă pe care o are cu fratele ei, dar și despre un subiect mai puțin discutat până acum. Prezentatoarea emisiunii „40 de întrebari cu Denise Rifai” a fost întrebată de Cosmin Cernat, moderatorul de la radio, cum trebuie să arate o femeie din punctul ei de vedere. Denise a venit cu un răspuns imediat și a spus că neapărat o persoană de sex feminin trebuie să fie feminină și dulce.

Citeste si: Ministrul Finanțelor le dă nopți albe tuturor bugetarilor! Ce îi așteaptă în 2021 - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Denise Rifai despre femei
Denise Rifai[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Feminiă. Dulce. Trebuie să poată să ia niște decizii. Trebuie să își sprijine bărbatul. Trebuie să stâlp în casă. Așa că, femeia trebuie să fie dulce, să fie supusă bărbatului ei și să facă lucrurile să se întâmple într-o casă, să fie armonie frumoasă. Femeia este cea care unește, care leagă, care își îmbracă bărbatul. ", a declarat Denise Rifei. 

În plus, vedeta de la Kanal D a mai adăugat faptul că este foarte deranjată de genul de femei care sunt tot timpul nemulțumite de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Chiar a observat de foarte multe ori prietene deale colegilor sau chiar amicilor ei, care se poartă foarte urât.

"Nu suport femeile astea ciufute. Sunt foarte multe femei cifute, nu le convine nimic, mă. Așa stare ciudată îți dau sau mergi la mese și vezi cupluri, măi, ele sunt așa.. așa urât se poartă...Așa ce urăsc chestia asta la o femeie!", a mai declarat jurnalista. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Boala cumplită care produce modificări în tot corpul. Face prăpăd în caz de COVID

Dieta Ramonei Gabor. Ce face zilnic după fiecare masă. Oricine poate încerca asta. Ea arată impecabil

Elena Udrea, la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”: ”Traian Băsescu a fost cel mai important om din viața mea” A fost iubita președintelui? Răspunsul pe care l-a regretat! VIDEO

Cât de bogată este de fapt Elena Udrea? Cine aduce mai mulți bani în casă, ea sau Adrian Alexandrov? Răspunsul pe care l-a dat în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies