Care sunt cele mai ghinioniste zodii în 2022. Acești nativi trăiesc pe propria piele trădarea, dar și efectele unor decizii greșite

Află ce zodii sunt urmărite de ghinion în 2022!

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Conform previziunilor astrale, anul 2022 se anunță foarte dureros pentru nativii din zodia Pești, Vărsător, Capricorn și Rac.

Aceștia vor trăi pe propria piele trădarea unui prieten, dar și ce suferință aduc deciziile greșite.

Cele mai ghinioniste zodii în 2022

Zodia Pești

Zodia Pești se află pe primul loc când vine vorba de ghinion. În noul an, nativii din această zodie se confruntă cu o serie de greșeli, piedici sau alegeri proaste, iar luna octombrie se anunță a fi cea mai grea dintre toate.

Citeste si: Care sunt zodiile norocoase în 2022. Astrele anunță începuturi noi în carieră și iubiri intense

Nativii din zodia Pești se vor simți urmăriți de ghinioane și vor avea momente de rătăcire, iar cel mai bun mod de a depăși aceste perioade este să-și păstreze echilibrul și să rămână pozitivi. Pe de altă parte, au parte de mai mult timp pentru pasiunile lor și se vor putea detașa de anumite relațiile toxice. 

Care sunt cele mai ghinioniste zodii în 2022

Zodia Pești

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Zodia Vărsător

Și nativii din zodia Vărsător vor avea de depășit multe momente grele în anul 2022. Aceștia se vor confrunta cu o perioadă grea din punct de vedere sentimental și profesional. În luna iulie iau decizii greșite în ceea ce privește relațiile amoroase, iar în timp ce unii aleg să stea lângă un partener nepotrivit, altii se lovesc

de despărițirii dureroase.

De asemenea, Vărsătorii au parte și de momente dificile pe plan profesional, unde unele schimbări sunt greșite și ajung să fie nemulțumiți de locul de muncă, frustare ce le aduce numeroase conflicte cu colegii sau superiorii.

Zodia Capricorn 

Care sunt cele mai ghinioniste zodii în 2022

Zodia Capricorn

[Sursa foto: PixaBay]

Cei născuți în zodia Capricorn sunt încercați des în anul nou, în special pe plan financiar.

Se confruntă cu multe pierderi de ordin financiar, mai ales când merg pe premisa că norocul ți-l faci cu mâna ta, și din păcate vor realiza târziu că uneori destinul nu poate fi forțat.

Nici pe plan profesional nu vor avea parte de noroc și este posibil să ajungă într-un punct critic, moment în care se poate pune problema să-și piardă locul de muncă, dacă nu fac nimic în privința asta. De asemenea, este bine ca în luna martie să evite să facă prea multe schimbări în viața personală, deoarece există posibilitatea să întâmpini diferite obstacole.

Zodia Rac

Pentru nativii din zodia Rac  începutul anului se arată promițător, însă începând cu luna februarie lucurile se schimbă radical și vor avea parte de o mulțime de surprize până la finalul anului. În 2022, aceștia se lovesc de o trădare neprevăzută, ce va produce un lung șir de evenimente mai puțin plăcute.

Care sunt cele mai ghinioniste zodii în 2022

Zodia Rac

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscopul dragostei pentru anul 2022. Ce rezervă Cupidon pentru fiecare zodie în parte

Au parte de succes pe plan profesional, iar aceste reușite pot crea invidie în rândul apropiațiilor, ce le va da viața peste cap, motiv pentru care este important să aibă multă răbdare și încredere, pentru a putea depăși aceste momente.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies