Care sunt cele mai periculoase rase de câini din lume. Mușcătura lor poate fi fatală

Iată care sunt cele mai periculoase rase de câini din lume!

Autor: Georgiana Anton

In articol:

Deși câinii sunt cunoscuți drept animale iubitoare și prietenoase, există anumite rase de câini predispuse la episoade violente, mai ales dacă nu sunt ținute în frâu.

Care sunt cele mai periculoase rase de câini

Dacă nu este dresat încă de când este pui, un câine dintr-o rasă periculoasă poate avea episoade în care să nu mai asculte stăpânul și să producă daune. Iată care sunt cele mai periculoase rase de câini!

Pitbull Terrier american

Câinele din această rasă este unul dintre cei mai periculoși din lume. Ceea ce îi face pe acești câini demni de primul loc pe lista raselor periculoase este puterea lor terifiantă când sunt împinși la agresivitate. În timp ce câinii Pitbull Terrier nu sunt născuți pentru a lupta, comportamentele și tendințele lor sunt adesea exploatate pentru a-și arăta latura agresivă. Ei sunt totuși predispuși la atacuri din cauza iresponsabilității sau neglijenței stăpânilor.

Care sunt cele mai periculoase rase de câini din lume. Mușcătura lor poate fi fatală

Care sunt cele mai periculoase rase de câini din lume. Mușcătura lor poate fi fatală

[Sursa foto: Freepik]

Citeste si: EXCLUSIV. Să iubim și câinii fără stăpân! Vizitatorii unei biblioteci sunt invitați să ia acasă un blănos. Campanie emoționantă: ”Mi s-a părut o idee bună”

Rottweiler

Unii dintre primii câini-polițiști au fost din rasa Rottweiler. Acești câini mari și cam înfricoșători au fost denumiți ”paznici” și ”protectori” pentru puterea lor.

Pot deveni agresivi și gata de confruntare când sunt enervați. Rasa poate fi predispusă la agresiune și are nevoie de o mână forte pentru a fi ținută sub control.

Citeste si: De ce s-au despărțit Cristina Belciu de Cristian Boureanu: „E ceva ce nicio femeie nu ar trebui să accepte”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Care sunt cele mai periculoase rase de câini din lume. Mușcătura lor poate fi fatală

Care sunt cele mai periculoase rase de câini din lume. Mușcătura lor poate fi fatală

[Sursa foto: Freepik]

Chow Chow

Este greu de crezut că acești câini   care par inofensivi sunt incluși pe această listă. Chow Chow par să aibă mai multe în comun (din punctul de vedere al personalității) cu pisicile, decât cu câinii. Chow Chow este un câine temperamental, care te poate lua prin surprindere, poate fi agresiv, dar și încăpățânat. De asemenea, poate fi cel mai rău câine din lume atunci când își dorește.

Citeste si: Vrei să-ți iei un Rottweiler? 7 lucruri pe care trebuie să le știi

Malamut

Alaskan Malamut este un câine puternic, cu activitate crescută, a fost creat pentru exploatare. Provine de la un lup. În prezent, această rasă este foarte populară și la modă. Costul unui cățeluș malamut în caniculele orașelor mari ajunge la zeci de mii de ruble.Posibile agresiuni și activitate excesivă duc adesea la probleme cu trecătorii necunoscuți, deteriorarea proprietății gospodăriei și atacuri necontrolate asupra animalelor mai mici.

Marele Danez

Cu eleganța și statura lor impunătoare, această rasă de câine a fost denumită și „gigantul blând”. Este un câine de pază foarte bun, se înțelege cu alți câini și cu membrii familiei. Dar având instinctul de a-și proteja stăpânii, pot ajunge să sperie alți oameni și să devină agresivi. Marele Danez poate ataca fără niciun avertisment, iar mușcătura sa poate avea consecințe grave.

Ciobănescul german

Există câteva motive pentru care acest câine foarte iubit a intrat pe lista raselor periculoase, deși nu este în mod natural predispusă la agresivitate față de străini. Cu o inteligență recunoscută și o capacitate de a urma comenzile, acești câini pot fi perfecți. Dar ciobănescul german deține locul doi în ceea ce privește puterea mușcăturii, după American Pitbull.

Presa Canario

Unii îi consideră câini de pază perfecți. Crescuți inițial în Insulele Canare, câinii din această rasă au devenit apărătorii ideali ai animalelor locale. Forța și mușcătura letală a reprezentantului acestei rase îl fac însă un candidat perfect pe lista raselor periculoase.

St Bernard

E greu de imaginat că acești giganți cu capul blând sunt agresivi. Forța și dimensiunea lor impunătoare au făcut ca această rasă să fie periculoasă când nu este îngrijită corespunzător. Deși nu este predispusă la agresivitate, rasa St Bernard necesită dresaj de la o vârstă fragedă. Un asfel de câine, care poate cântări peste 100 de kilograme, s-ar putea să vă pună la pământ într-o secundă.

Husky

Care sunt cele mai periculoase rase de câini din lume. Mușcătura lor poate fi fatală

Care sunt cele mai periculoase rase de câini din lume. Mușcătura lor poate fi fatală

[Sursa foto: Freepik]

Acești câini iubitori, fermecători, frumoși și la modă pot fi acum cumpărați de la crescători și din canițe. Dar dacă o persoană invadează un teritoriu controlat de un husky, ea, datorită tuturor calităților sale excelente, este capabilă să atace cu ușurință un oaspete neinvitat. Același rezultat va fi și dacă acest oaspete se opune agresiv stăpânului sau, prin anumite acțiuni, o scoate pe ea și stăpânul din starea obișnuită de echilibru și iubire.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce semnificație are Hachiko, numele celui mai credincios câine

Vrei să-ți iei un Rottweiler? 7 lucruri pe care trebuie să le știi

5 lucruri surprinzătoare despre câinele tău

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

ȘI-A DAT DEMISIA! Este cutremur total la Moscova. S-a anunțat chiar acum

Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent”

Vestea cea mare pentru angajați! Transparență totală privind datele de muncă. Legea a fost promulgată azi

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies