Carmen de la Sălciua a cedat în fața lui Culiță Sterp! Ce decizie au luat cei doi foști soți cu privire la viitorul lor împreună

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au multe lucruri de pus la locul lor înainte de a se afișa, peste tot, ca și cuplu, iar negocierile privind asumarea relației celor doi fac deliciul apropiaților lor.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au multe lucruri de pus la locul lor înainte de a se afișa, peste tot, ca și cuplu, iar negocierile privind asumarea relației celor doi fac deliciul apropiaților lor.


In articol:

Cu toate acestea, zilele trecute, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au ajuns la o concluzie cu privire la viitorul lor împreună, cea mai sexy artistă cedând în fața cântărețului cu care a mai fost căsătorită.

Citeste si: Culiță Sterp, după împăcarea cu Carmen de la Sălciua, a comis-o! A petrecut noaptea cu două concurente de la ”Puterea Dragostei” Scandalul e uriaș, iar WOWbiz.ro are toate detaliile

Citeste si: Rafaela de la ”Puterea Dragostei” spune adevărul despre relația dintre Culiță Sterp și Plușica

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua! De ce nu recunosc că se iubesc! Știm exact motivele cântăreței EXCLUSIV

”Probabil așteaptă să se stabilizeze situația dintre ei și să se lămurească dacă Culiță Sterp este, cu adevărat, capabil să aibă o relație cu ea. Carmen de la Sălciua, de fapt, îl testează înainte de a-și asuma relația. Oricum, se văd foarte des, petrec mult timp împreună, multe nopți lipiți, dar încă nu s-au mutat împreună”, ne-a spus sursa noastră.

Citeste si: Exclusiv. Avem contractul de muncă al lui Alex Bodi, ziarist neamț la Bucureşti şi UE - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Cu toate acestea, după ce au trecut câteva zile de negocieri aprinse, duse mai mult seara, între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-a ajuns la o concluzie cu privire la asumarea relației lor, cu atât mai mult cu cât, pare-se, cea mai sexy cântăreață de muzică populară a fost convinsă de fostul ei soț în legătură cu intențiile onorabile pe care le are acesta. ”Carmen de la Sălciua a acceptat ca, în următoarele zile, să își asume, în sfârșit, relația lor. Culiță Sterp a convins-o că o iubește doar pe ea, că nu are de gând să mai calce strâmb și că s-a maturizat așa cum își dorește ea. Așa că, în curând, va apărea anunșțul cu privire la relația lor, cu atât mai mult cu cât Culiță și Carmen au decis, deja, să se mute împreună, iar el a intervenit pe lângă rudele sale pentru a aplana conflicul care mocnea de mai bine de un an”, ne-a spus, în exclusivitate, sursa noastră.

 

Culiță Sterp a recunoscut că vrea o relație cu Carmen de la Sălciua

”Încă nu știm 100% ce o să fie. Vorbim, suntem prieteni, dar încă nu stăm în aceeași casă. Suntem  pe drumul cel bun, vorbim, dar nu știm ce o să fie în continuare. Carmen este lângă mine, chiar și acum”, a explicat Culiță Sterp pentru un post TV.

De altfel, de ziua ei de naștere, Carmen de la Sălciua, ajunsă la 31 de ani, a organizat o mică agapă. Iar acolo, toți invitații prezenți au avut un adevărat șoc când au văzut cine este personajul cel mai de seamă al evenimentului. Nimeni altul decât Culiță Sterp, fostul soț al lui Carmen de la Sălciua. Ajuns chiar primul la petrecere, probabil pentru a se bucura de câteva momente de efuziune sentimentală cu frumoasa lui fostă soție... ”Carmen era atât de fericită de zici că era ziua nunții ei. E clar, au trecut peste toate necazurile dintre ei și, din nou, sunt împreună. Eu sunt puțin dezamăgit de Carmen și ușurința cu catre a trecut peste scandaluri, dar asta e, e important să fie ea fericită”, ne-a spus invitatul de la petrecerea lui Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua, atacată în timpul divorțului cu imagini cu ea goală! ”E un deliciu pentru ei să îmi facă rău”

Anul trecut, au început să circule imagini cu frumoasa Carmen de la Sălciua, goală, artista acuzându-l pe Culiță Sterp că ar fi în spatele apariției fotografiilor cu pricina. ”Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău! Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

 

Carmen de la Sălciua nu mai voia să îl vadă pe Culiță Sterp

După ce Culiţă Sterp a făcut o serie de declaraţii şocante cu privire la moralitatea soţiei sale, Carmen de la Sălciua este atât de supărată încât nici nu mai vrea să audă de el. ”Carmen este disperată că trebuie să dea, din nou, nas în nas cu el. Nu îl mai suportă, se simte trădată, înşelată şi batjocorită de bărbatul pe care ea l-a iubit la nebunie. Dar, în perioada asta, ea este nevoită să îi suporte prezenţa pentru că au o serie de obligaţii artistice împreună. Ea nu era încă hotărâtă să divorţeze şi au luat, împreună, nişte cântări, şi au de cântat împreună, de Crăciun. De fapt, au cântări până prin 2019 la jumătate, iar Carmen nu ştie cum să scape de ele”, ne-a spus o apropiată de-ale cântăreţei. Mai mult decât atât, după divorț, Carmen de la Sălciua a luat o decizie drastică cu privire la cariera ei artistică. ”Nu mai vrea să accepte nicio cântare în compania lui Culiţă. Adică, a pus, clar, problema de ori ea, ori el. Împreună, sub nicio formă. Nu poate să îl mai vadă în ochi, darămite să cânte, să danseze, să zâmbească pe aceeaşi scenă. Este o femeie rănită şi, normal, decizia ei e de înţeles”, ne-a spus sursa citată.

“Nu îmi vine să cred că Dumnezeu mi-a dat putere să trec aşa uşor peste, deşi în sufletul meu este o durere mare. Nu mă aşteptam să fiu aşa tratată de omul de lângă mine. Sunt dezamăgită, dar voi trece cu bine peste. Sunt o femeie puternică, luptătoare şi credincioasă. Tot răul spre bine”, ne-a spus Carmen de la Salciua în ziua în care a depus actele  de divorţ de Culiță Sterp.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Zi crucială pentru România! Se decide SFÂRȘITUL pandemiei de COVID-19

Impresionant! Draga Olteanu Matei, scrisoare de adio pentru români, descoperită după moartea sa: Mesajul viral artistei

Veronica și Viorel Stegaru au primit bilete de amenințare: ”Vă dăm foc la casă”

Roxana Buzău se gândește la fostul iubit. Vedetei îi pare rău că s-a despărțit de Bogdan Mocanu

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies