Adevărul despre relația dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua! De ce nu recunosc că se iubesc! Știm exact motivele cântăreței EXCLUSIV

Relația dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua este, deja, o certitudine, cei doi îngropând securea războiului din ultimul an și reluându-și relația pe care au avut-o.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

Cu toate acestea, până acum, nici Carmen de la Sălciua, nici Culiță  Sterp nu au recunoscut că formează un cuplu, explicând, cu mare greutate, că au ”reluat relațiile”, că se tatonează reciproc și alte sinonime.

Citeste si: Bernadett de la ”Puterea Dragostei” suferă după Iancu Sterp! Dezvăluri incredibile despre cei doi

Citeste si: Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au filmat primul videoclip împreună, după ce s-au împăcat!

Citeste si: Din prieteni, dușmani! Cum se pozau Culiță Sterp și Cosmin Isăilă înainte să înceapă scandalul din cauza lui Carmen de la Sălciua

Cu toate acestea, reporterii WOWbiz.ro au aflat motivele pentru care Carmen de la Sălciua nu își asumă, explicit, relația cu Culiță Sterp. ”Carmen de la Sălciua este, încă, în gardă, mai ales că, în timpul divorțului, a fost făcută praf de Culiță Sterp și familia lui. Relația cu fosta soacră este compromisă total, cu cumnatele ei, la fel, așa că e dificil. În plus, încă nu este sigură 100% că el merită o șansă, a doua. Dar, cu toate acestea, îl iubește mult și ea, nu l-a putut uita”, ne-a spus unul dintre apropiații frumoasei Carmen de la Sălciua.

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit, în exlcusivitate, sursa citată, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au multe lucruri de pus la locul lor înainte de a se afișa, peste tot, ca și cuplu. ”Probabil așteaptă să se stabilizeze situația dintre ei și să se lămurească dacă Culiță Sterp este, cu adevărat, capabil să aibă o relație cu ea. Carmen de la Sălciua, de fapt, îl testează înainte de a-și asuma relația. Oricum, se văd foarte des, petrec mult timp împreună, multe nopți lipiți, dar încă nu s-au mutat împreună”, ne-a mai spus sursa noastră.

Citeste si: A fost dezvăluit cel mai bine ascuns secret al lui Vladimir Putin. Cutremur la Kremlin - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

 

Culiță Sterp a recunoscut că vrea o relație cu Carmen de la Sălciua

”Încă nu știm 100% ce o să fie. Vorbim, suntem prieteni, dar încă nu stăm în aceeași casă. Suntem  pe drumul cel bun, vorbim, dar nu știm ce o să fie în continuare. Carmen este lângă mine, chiar și acum”, a explicat Culiță Sterp pentru un post TV.

De altfel, de ziua ei de naștere, Carmen de la Sălciua, ajunsă la 31 de ani, a organizat o mică agapă. Iar acolo, toți invitații prezenți au avut un adevărat șoc când au văzut cine este personajul cel mai de seamă al evenimentului. Nimeni altul decât Culiță Sterp, fostul soț al lui Carmen de la Sălciua. Ajuns chiar primul la petrecere, probabil pentru a se bucura de câteva momente de efuziune sentimentală cu frumoasa lui fostă soție... ”Carmen era atât de fericită de zici că era ziua nunții ei. E clar, au trecut peste toate necazurile dintre ei și, din nou, sunt împreună. Eu sunt puțin dezamăgit de Carmen și ușurința cu catre a trecut peste scandaluri, dar asta e, e important să fie ea fericită”, ne-a spus invitatul de la petrecerea lui Carmen de la Sălciua.

 

Carmen de la Sălciua, atacată în timpul divorțului cu imagini cu ea goală! ”E un deliciu pentru ei să îmi facă rău”

 

Anul trecut, au început să circule imagini cu frumoasa Carmen de la Sălciua, goală, artista acuzându-l pe Culiță Sterp că ar fi în spatele apariției fotografiilor cu pricina. ”Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău! Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua nu mai voia să îl vadă pe Culiță Sterp

După ce Culiţă Sterp a făcut o serie de declaraţii şocante cu privire la moralitatea soţiei sale, Carmen de la Sălciua este atât de supărată încât nici nu mai vrea să audă de el. ”Carmen este disperată că trebuie să dea, din nou, nas în nas cu el. Nu îl mai suportă, se simte trădată, înşelată şi batjocorită de bărbatul pe care ea l-a iubit la nebunie. Dar, în perioada asta, ea este nevoită să îi suporte prezenţa pentru că au o serie de obligaţii artistice împreună. Ea nu era încă hotărâtă să divorţeze şi au luat, împreună, nişte cântări, şi au de cântat împreună, de Crăciun. De fapt, au cântări până prin 2019 la jumătate, iar Carmen nu ştie cum să scape de ele”, ne-a spus o apropiată de-ale cântăreţei.

Mai mult decât atât, după divorț, Carmen de la Sălciua a luat o decizie drastică cu privire la cariera ei artistică. ”Nu mai vrea să accepte nicio cântare în compania lui Culiţă. Adică, a pus, clar, problema de ori ea, ori el. Împreună, sub nicio formă. Nu poate să îl mai vadă în ochi, darămite să cânte, să danseze, să zâmbească pe aceeaşi scenă. Este o femeie rănită şi, normal, decizia ei e de înţeles”, ne-a mai spus sursa citată.

“Nu îmi vine să cred că Dumnezeu mi-a dat putere să trec aşa uşor peste, deşi în sufletul meu este o durere mare. Nu mă aşteptam să fiu aşa tratată de omul de lângă mine. Sunt dezamăgită, dar voi trece cu bine peste. Sunt o femeie puternică, luptătoare şi credincioasă. Tot răul spre bine”, ne-a spus Carmen de la Salciua în ziua în care a depus actele  de divorţ de Culiță Sterp.

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

Îl vom ține minte toată viața! Tătaru a făcut cel mai important anunț pentru români

Dramă uriașă pentru Mirela Vaida! Aceasta a pierdut doi copii. Mărturii din infern

Prima fotografie cu Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp după ce s-au împăcat! Fanii sunt în extaz: „Poza asta face cât o mie de cuvinte”

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu se mai ascund! Ce gest a făcut artistul pentru fosta lui soție: „Iubirea nu moare”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies