Carmen de la Sălciua, campioană la operații estetice. Artista nu s-a rușinat să recunoască

Carmen de la Sălciua, admirată pentru frumusețea și succesul de care se bucură, s-a confruntat și ea cu numeroase complexe de ordin fizic.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Carmen de la Sălciua, admirată pentru frumusețea și succesul de care se bucură, s-a confruntat și ea cu numeroase complexe de ordin fizic.
Artista nu a fost înzestrată de Mama Natură cu trăsăturile care să o ajute să dea bine pe cameră, motiv pentru care a decis să facă niște retușuri.
Mai întâi, a început cu nasul, din cauza problemelor pe care le avea. Cu această ocazie, Carmen Racolta, pe numele ei real, a decis să umble și la forma lui.
Artista nu a făcut un secret din această intervenție, ba chiar a postat și fotografii cu ea după operație.

fara descriere

Apoi a continuat cu buzele, pe care le-a mărit considerabil, astfel încât să aibă forma mult dorită. Această interveție trebuie făcută constant, o data la câteva luni, pentru menținerea acidului hialuronic în buze.
Deși nu a vorbit până acum despre asta, Carmen de la Sălciua pare că și-ar fi rugat esteticianul să îi ajusteze și pomeții, aceștia fiind mult mai plini acum decât înainte.

fara descriere

Carmen de la Sălciua, șir lung de despărțiri și împăcări cu fostul soț Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formează din nou un cuplu după mai multe certuri și despărțiri. La cererea fanilor, Carmen de la Sălciua a explicat ce a făcut-o să se întoarcă la bărbatul de care a divorțat.
Carmen de la Sălciua este foarte sinceră cu urmăritorii ei de pe Instagram și nu se ferește să le răspundă chiar și întrebărilor legate de viața ei personală, în special despre relația ei cu Culiță Sterp. Cântăreața a fost întrebată dacă mai spera la o împăcare cu fostul ei soț, iar răspunsul ei a fost unul uluitor.

”Atunci nu credeam, însă timpul coace cireșele...cum e o vorbă! Am crezut cu tărie în deznodământul acestei căsnicii!Ceva...mai puternic decât mine a lucrat în sufletul meu și mi s-au schimbat ideile! Atunci am acceptat să vină în viața mea ce îmi era probabil predestinat să vină! Și așa s-a produs împăcarea!”, a scris Carmen de la Sălciua pe InstaStory.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate