Carmen de la Sălciua, de urgență în București! ”Mă duc la clinică”

După ce, săptămâni bune, a stat izolată, acasă, în Alba Iulia, Carmen de la Sălciua s-a văzut nevoită să vină, de urgență, la București, la o clinică medicală.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

După ce a amânat din cauza epidemiei de coronavirus intervențiile pe care le avea programate încă de la începutul acestei primăveri, acum, Carmen de la Sălciua nu a mai putut ocoli momentul în care trebuia să se prezinte la clinică.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, schimbare totală în viața ei! Cea mai sexy artistă a dat cărțile pe față: ”NU este ușor(...) Sunt de un milion de ori mai fericită decât voi”

Citeste si: Carmen de la Sălciua a vorbit, pe șleau, despre iubit! ”Dacă fac a doua nuntă, vouă vă dau exclusivitatea”

Citeste si: Culiță Sterp, în doliu: ”Astăzi e o zi mai tristă. A murit”

”Sunt în drum spre București, mă duc la clinică”, ne-a spus Carmen de la Sălciua, în exclusivitate. Din fericire însă, Caremn de la Sălciua nu are de suportat vreun tratament dificil sau o operație de urgență, ci a decis că este cazul să se facă și mai atrăgătoare decât este.

Așa că, după amânări repetate și după câteva programări ratate, Carmen de la Sălciua își va face o nouă intervenție estetică, de această dată la nivelul gurii. De fapt, Carmen de la Sălciua își continuă lucrarea pe care a început-o cu câteva luni în urmă.

Citeste si: Reacţia oficială a lui Cătălin Moroșanu legat de cazul lui Sergiu, tăticul călăreț! Cătălin i-a căutat loc de muncă, iar Sergiu și-a închis telefonul – EXCLUSIV- bzi.ro

”Îmi pun fațete dentare la clinică, o să stau probabil câteva zile în București, apoi mă întorc direct la Alba Iulia”, ne-a dezvăluit Carmen de la Sălciua.

 

Carmen de la Sălciua are iubit după ce l-a părăsit pe Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua a făcut lumină în cazul situației sale amoroase cu o declarație cât se poate de explicită, chiar dacă nu i-a dat numele bărbatului care ”e în teste”.

”Simt că viața mea se îndreaptă într-o direcție bună. O direcție în care să nu ma sufăr, în planul acela... Și, promit, dacă fac a doua nuntă, vouă vă dau exclusivitatea, voi veți ști ce se petrece primii. De ce am șters pozele cu Culiță de pe Instagram și de ce nu îl ma urmăresc? Păi, normal, cred că era cazul să fac și acest pas. Adică, relația noastră este istorie, iar, sincer, cred că nimănui nu i-ar cădea prea bine să știe că celălalt mai ține legătura cu fostul, că se uită la el, pe Instagram, pe Facebook... ”, ne-a mai spus Carmen de la Sălciua, dezvăluind astfel că, acum, are pe cineva de dragul căruia l-a uitat definitiv pe Culiță Sterp.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, divorț cu scandal, împăcare discretă și despărțire controversată

După ce au apărut primele imagini de la ziua de naștere de anul trecut ale frumoasei Carmen de la Sălciua, publicate în exclusivitate de WOWbiz.ro, în care Culiță Sterp părea să fie amfitrionul petrecerii, cei doi au refuzat să comenteze relația pe care o au timp de câteva săptămâni. Într-un final, după îndelungi negocieri, cei doi au recunoscut că sunt împreună. De altfel, au aflat reporterii WOWbiz.ro, între Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua se purtau discuții, pe ascuns, cu câteva săptămâni înainte ca relația lor să se concretizeze.

 

”Carmen și Culiță vorbeau pe ascuns, la telefon. Bănuiesc că el a contactat-o pe Carmen, iar ea a fost fericită că s-a întâmplat așa. Au vorbit destul de mult, o făceau de fiecare dată când aveau câteva momente libere, de singurătate. Atunci au deschis discuția despre împăcare, iar Carmen i-a pus câteva condiții”, ne-a spus, în exclusivitate, o persoană apropiată din preajma celor doi.

 

Mai mult decât atât, pentru a o convinge pe Carmen de la Sălciua de intențiile sale cât se poate de onorabile, Culiță Sterp a făcut și o serie de gesturi care i-au dovedit artistei că nu se joacă. Dar cu toate acestea, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu au rezistat prea mult împreună și s-au despărțit de curând.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Apropiații lui Cătălin Moroșanu rup tăcerea, după ce Sergiu a vândut casa primită ca donație: ”Suntem la fel de șocați că a ales să trateze așa o faptă bună”

Cum arăta Irina Ceban de la Survivor România înainte de operația de rinoplastie! „Sufeream de faptul că nasul ieșea în evidență”

Răzvan Botezatu, despre parcursul Ralucăi Dumitru la Survivor România: ”A pornit puțin cu stângul...”

Tudor Chirilă, revoltat în urma a ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Foișor: „Suntem mințiți cu bună știință”

Lovitură teribilă pentru Iohannis! Se poate deschide dosar penal. Traian Băsescu a dat semnalul

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Arma rusească din cosmos a băgat în sperieți Statele Unite

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies