Carmen de la Sălciua, dezvăluiri despre cea mai fericită zi din viața ei! ”Așa îmi place să o fac…”

Carmen de la Sălciua a avut o perioadă extrem de dificilă în ultima vreme, divorțul extrem de mediatizat și plin de acuzații care mai de care mai scandaloase dintre ea și Culiță Sterp obosind-o fără măsură.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Cu toate acestea, recunoaște Carmen de la Sălciua, anul acesta a avutr parte și de momente pline de fericire, momente care au făcut-o să uite de toate problemele.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, reacție dură la adresa lui Culiță Sterp! ”Atât”

Citeste si: Carmen de la Sălciua, dezvăluiri de senzație despre marea ei slăbiciune: ”Nu rezist când văd...”

Citeste si: Cât a slăbit Carmen de la Sălciua și ce dietă ține cea mai sexy cântăreață de muzică populară! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Mai exact, recunoaște Carmen de la Sălciua, cea mai mar eplăcere a ei este să călătorească și, evident, să se bucure de shopping acolo unde merge. Iar acum acesta, pentru o săptămână, a fost plecată pe Coasta de Azur, la Monaco, loc în care cea mai sexy cântăreață de muzică populară s-a simțit, cu adevărat minunat. ”Fericirea mea este să fiu alături de oamenii care îmi sunt dragi, oameni care sunt sinceri cu mine. Dar, dacă ar fi să mă gândesc la o zi în care am fost cu adevărat fericită, îmi amintesc de perioada pe care am petrecut-o la Monaco. Adică, a fost exact așa cum îmi place mie să o fac dintr-o zi normală una cu adevărat excepțională. Locul este frumos, am făcut shopping și, important, am avut persoanele dragi alături de mine”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua, privindu-l cu un zâmbet pierdut pe iubitul ei.

Carmen de la Sălciua are un iubit

Chiar dacă, de-a lungul ultimelor luni au evitat să se afișeze împreună, mai ales că artista trece printr-un divorț dificil de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua și Cosmin au decis să nu se mai ascundă. Astfel, acum ceva vreme, cei doi au fost surprinși ținându-se de mână în timp ce se întorceau de la aeroport după ce, probabil împreună, au petrecut câteva zile departe de nebunia și de stresul pe care îl are cea mai senzuală cântăreață din muzica populară din cauza divorțului de Culiță Sterp. ”După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua despre bărbatul care l-a înlocuit pe Culiță Sterp.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: