Carmen de la Sălciua, în doliu după moartea lui Răzvan de la Oradea: „Mi s-a făcut pielea de găină”

Carmen de la Sălciua a transmis un mesaj emoționant, după moartea lui Răzvan de la Oradea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Carmen de la Sălciua îl cunoștea pe Răzvan de la Oradea, manelistul care și-a pierdut viața la doar 35 de ani, după ce a suferit mai multe atacuri de cord consecutive. Nu doar rudele și fanii suferă cumplit ca urmare a acestei tragedii, ci și colegii de breaslă.

Fosta soție a lui Culiță Sterp a publicat și ea un mesaj după ce a aflat că interpretul și-a pierdut viața.

Citeste si: Câți bani câștigă lunar controversatul Arhiepiscop Teodosie al Tomisului. Suma este amețitoare! Președintele Iohannis încasează mult mai puțin!

Citeste si: Un tată și-a dat viața pentru a o salva pe fiica lui! A fost ucis de o câine agresiv în timp ce-și proteja fetița de doar cinci anișori

Citeste si: Apariția fabuloasă a lui Tavi Clonda și a Gabrielei Cristea! Fotografia de la nunta celor doi care a stârnit aprecierea fanilor: Ce bine e să ai prieteni adevărați

 

fara descriere

Ce mesaj a publicat Carmen de la Sălciua

„Prima dată când te-am auzit cântând pur și simplu mi s-a făcut piele de găina…. “Tebe da Zaboravim”! Ai cântat-o cu atâta suflet încât am uitat că trebuie să dansez și am rămas cu telefonul pe filmat să nu pierd momentul!

O am și acum pe telefon… însă acum o vei interpreta atât de frumos îngerilor, iar noi vom rămâne cu amintirea unui om plin de viața, unui om care a trăit prin cântec și a oferit oamenilor momente de neuitat… Cu siguranță cuvintele sunt puţine și mici pentru durerea celor apropiați și familiei tale, dar ajută-i tu de acolo de Sus și le diminuează durerea! Drum lin către Dumnezeu!”, a transmis Carmen de la Sălciua”, a a transmis Carmen de la Sălciua.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate