Vedete

Carmen Harra este pregatita sa devina mama din nou, la 62 de ani

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Carmen Harra este pregatita sa devina mama din nou, la 62 de aniicon photo
 
Carmen Harra este pregatita sa fie din nou mama, la 62 de ani, desi a trecut destul de multa vreme de cand a nascut-o pe fiica sa, Alexandra. 
 
Clarvazatoarea sustine ca si-ar dori sa adopte un copil si incurajeaza pe toata lumea care are posibilitatea sa faca acest lucru sa o faca. 
 
"Eu sunt cea mai fericita. Daca as putea sa adopt, eu cred in adoptat, cred in asta si mi-am propus sa adopt chiar si un adult. Intr-un fel l-am adoptat si pe asistentul meu. Cu cat avem copii mai multi, copii in sensul ca toti ramanem in inima noastra.  Eu sunt copil, nu o sa imbatranesc niciodata si nu vrem sa imbatranim, in interior. La nivelul sufletului vrem sa fim mereu tineri si sa iubim si sa fim mereu fericiti, dar cred in a adopta, cred in a face bine, cred in a darui. Nu este nimic mai important decat sa transferam invatamintele noastre la generatiile urmatoare. Nu cred nimic mai frumos decat sa poti sa dai, sa daruiesti.
 
 
Sufletul ala pe care il adopti, mai ales daca adopti un copil, tu sadesti in el iubire. Nu conteaza biologic al cui este, cateodata omul ala care vine in viata, vine pentru ca intre tine si sufletul respectiv poate sa fie o carma dintr-o viata anterioara", a spus Carmen Harra.
 
 
Atunci cand a fost intrebata daca ar adopta un copil, Carmen Harra a raspuns fara sa stea pe ganduri ca da: "Da, da si chiar ma gandesc foarte serios la a face lucrul asta. Pe de alta parte sunt o mare iubitoare de natura, de flori, de plante. Ador animalele, am gasit o pisca acum cateva luni. Nu am putut sa o las pe strada, am luat-o in casa si am avut grija de ea. Acum este o pisica mare. Eu sunt o iubitoare de animale, de pisici, de caini, de tot ce natura a creat. Este incredibil cu animalele astea, daruiesc iubirea inapoi. Daca nu puteti sa adoptati un copil, adoptati un animal pentru ca este o carma pozitiva".

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune