Cum se pregătește Carmen Harra pentru sărbătorile de iarnă?!

Carmen Harra

Vedete

Carmen Harra, previziuni pentru următorii ani. Ce ne așteaptă începând cu 2022: "Perioada omenirii este dureroasă"

Carmen Harra a dezvăluit cum își va petrece sărbătorile de iarnă. Clarvăzătoarea vedetelor este stabilită în America de foarte mulți an și mărturisește că în perioade ca acestea resimte cel mai mult dorul de România și tradițiile noastre.

Carmen Harra este unul dintre cei mai celebri clarvăzători din România. În anul 1983, Carmen Harra a decis să părăsească România și să se stabiliaescă în România, acolo unde o viață de vis. 

Clarvăzătoarea, Carmen Harra, a devzvăluit, în cadrul unui interviu pentru o publicație din România, cum se pregătește pentru masa de Crăciun și de Revelion, dar și care sunt diferențele în ceea ce privesc sărbătorile, de când s-a mutat în America. 

Carmen Harra, la cură de sărbători:"O să pregătesc sarmale vegetale"

Carmen Harra  a recunoaște că sărbătorile de iarnă, petrecute în America, nu au aceeași frumusețe ca cele din România. Aceasta recunoaște că îi este dor de tradițiile naostre și de momentele petrecute în copilărie.

Mai mult, Carmen Harra a devenit vegetariană, iar în momentul de față a trebuit să adapteze masa de Crăciun, conform regimului ei alimentar. Astfel, aceasta va mânca în ziua de 25 decembrie sarmale vegetale. 

Citeste si: Carmen Harra, noi previziuni despre România. Ce se va întâmpla în perioada următoare: "Sunt îngrijorată..."

"Sărbătorile în America nu au frumusețea și ineditul celor din România, sunt foarte comercializate. Tradițiile, așa cum le știu eu, cum erau la bunicii mei la țară, sunt inegalabile. Și acum tânjesc după acele momente și păstrez și acum autenticul acelor momente, cânt colinde, împodobesc bradul de Crăciun.(...) Acum sunt vegetariană, așa că nu mă mai împac cu cârnații și caltaboșul. Totuși, atmosfera Crăciunului la noi este pur românească și rămâne în suflet pentru totdeauna. Ce s-a întipărit în minte, în copilărie, nu dispare niciodată în viața adultă. (...)Cu

trecerea anilor, bucuria amintirilor este mult mai intensă și mult mai impresionantă. Pentru că eu sunt vegetariană, pentru masa de Crăciun o să pregătesc sarmale vegetale” , a declarat Carmen Harra, pentru cancan.ro. 

Carmen Harra, preveziuni cutremurătoare pentru următorii ani:"Trecem prin acest purgatoriu, trecem printr-o perioadă de mare încercare!"  

În acdrul unui interviu, clarvăzătoarea vedetelor a făcut o previziune cutremurătoare. Carmen Harra suține că următorii ani vor fi foarte afectați din punct de vedere economic.

Aceasta a afirmat că  din cauza pandemiei de coronavirus, criza economică, va mai continua în următorii ani. 

“Economic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva. Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este, pe undeva, scăpată de sub control.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă. (…)

Citeste si: Carmen Harra a dezvăluit motivul pentru care nu a mai avut un iubit după moartea soțului ei. Prezicătoarea și-a dorit să fie singură: ”Nu am găsit ce căutam eu”

Eu am zis mereu că vin anii de virusuri. Perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu, trecem printr-o perioadă de mare încercare emoțională, psihologică, socială, economică, monetară, cum vreți să o numiți. Nu numai cred că o să vină mai multe valuri, dar vin alte forme, alte tulpini, alte virusuri”, a declarat Carmen Harra, în cadrul unui post TV.