Carmen Negoita porneste razboiul impotriva fostul sot! Fashionista e revoltata ca, in timpul procesului de judecata, atat pe ea cat si pe copiii ar fi putut sa ramana fara acoperis deasupra capului!

De mai bine de sase ani, Carmen Negoita este in razboi deschis cu fostul ei sot, Ionut Negoita. Cei doi se judeca prin tribunale, platesc avocati si isi toaca nervii, Carmen dorind sa clarifice in instanta, odata pentru totdeauna, situatia sa locativa.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereNeintelegerile dintre cei doi fosti soti au aparut in 2010, la divortul si partajul lor, cand milionarul i-a cedat fostei sale sotii si celor doi copii ai lor o vila in care sa locuieasca. Actele au fost intocmite si semnate in fata unui notar si, pentru ca vila cu pricina era ipotecata, milionarul si-a luat atunci angajamentul sa ridice ipoteca de pe acest imobil in termen de o luna. Din pacate, de la o luna s-a ajuns la 6 ani si nici pana in ziua de astazi situatia imobilului nu este clara. Practic, desi locuieste in acea vila, bloggerita de fashion risca sa isi piarda acoperisul in orice moment din cauza ipotecii. Mai mult de atat, in urma cu cativa ani, cand Carmen Negoita s-a adresat instantelor si a solicitat ca cele stabilite la partaj sa fie respectate, Ionut Negoita a schimbat tactica spunandu-i fostei sotii sa paraseasca imobilul ipotecat si sa se mute alaturi de copiii lor intr-un apartament. Carmen Negoita a refuzat si s-a adresat instantelor.

fara descriereProcesul treneaza de mai bine de sase ani, ba chiar a fost blocat la un moment dat in instanta.

(Vezi aici ce dezvaluiri facea Carmen Negoita dupa divortul sau de milionar)

fara descriere„Am introdus recurs, iar la inceputul acestei luni, in decembrie, am avut termen. Am facut recurs pentru ca dosarul se perimase. S-a crezut ca partile s-au invoit si au renuntat tacit la judecata. A trebuit sa aducem alte acte ca sa dovedim ca dosarul s-a lucrat in continuare si ca nu se doreste renuntarea la proces pentru ca problema nu a fost rezolvata. Asteptam raspunsul si vom vedea ce va urma. Oricum, e incredibil ceea ce se intampla cu acest dosar. De sase ani sa umblii prin tribunale, cu avocati si termene, si nicio instanta sa nu reuseasca sa il oblige sa respecte angajamentul pe care l-a luat, mi se pare prea mult. Nu ne judecam pentru ceva, ci pentru a se respecta ceea ce s-a stabilit in urma cu 6 ani, ceea ce el si-a asumat printr-un contact”, ne-a declarat Carmen Negoita.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate