Carmen Serban a facut anuntul: "Ma marit! Vreau, nu vreau, ma marit"

Carmen Serban are incredere ca anul 2018 va fi unul fabulos pentru ea. Dupa o perioada mai dificila, dupa rugaciuni multe si vizite la biserica, artista de muzica de petrecere crede ca tot ce a fost rau a trecut.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriereCarmen Serban are toate motivele sa creada ca anul acesta va fi foarte bun din punct de vedere sentimental pentru ea.

"Voi creste financiar, profesional in noul an. (...) Eu am avut aceste stari de depresie, asa incat m-am rugatfoarte mult, asta m-a ajutat. M-am trezit dimineata mult mai energica si mai bine", a spus Carmen Serban intr-o emisiune de televiziune.

 

"O sa ma marit si eu. Am avut cantare in Dubai la sfarsitul anului trecut, a doua zi am fost sa ne plimbam si am cazut pe niste scari. Asa ca mi-am spus: 'Anul asta ma marit!. Mai vin o data in Dubai, imi gasesc un barbat si ma marit'. Acum m-au sunat niste oameni sa ma cheme din nou in Dubai. Anul asta, vreau, nu vreau, ma marit. Am si un iubit, dar deocamdata nu am primit inel de la el. O sa fac si un copil daca da Domnul, nu ma opun", a mai declarat Carmen Serban intr-un interviu la TV. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate