Carmen Șerban, în doliu! Tatăl ei a murit noaptea trecută

Tatăl lui Carmen Șerban a murit noaptea trecută. Cântăreața este dărâmată de durere.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Tatăl lui Carmen Șerban s-a stins din viață. Artista a postat pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor, în dreptul unei imagini în care apare alături de părintele ei, în timp ce-l sărută pe frunte.

”Tăticul meu, sufletul meu, te voi iubi mereu! Să ai drum lin și cu Lumină către Cer! Bunul Dumnezeu să îți odihnească sufletul, că de prea mult chin ai avut parte”, este mesajul scris de Carmen Șerban.

În data de 5 septembrie, părinții artistei Carmen Șerban împliniseră 50 de ani de căsătorie. 

fara descriere

Tatăl lui Carmen Șerban avea probleme de sănătate

Bărbatul a fost operat în a treia săptămână din luna aprilie, iar starea lui nu a fost deloc bună, chiar dacă a reușit să meargă împreună cu familia la slujba de Înviere. El a fost operat în Săptămâna Mare. 

„De Paşte am fost la tata, acum o săptămână am fost tot la tata. L-au operat lunea trecută, l-au resuscitat marţea trecută… L-am dus împreună cu mama, cu fratele meu, cu nepoţii, am fost la Înviere. A rezistat cu greu, dar m-am bucurat că am putut să-l duc să ţină şi el Lumina. Acum mai mult doarme, are friguri. Cum o fi voia lui Dumnezeu”, a spus Carmen Șerban în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Echinocțiu toamnă 2019. Când are loc echinocțiul și când trecem la ora de iarnă

Carmen Șerban, la un pas de a-și pierde viața într-un grav accident de mașină

Anul trecut, Carmen Șerban a povestit cum era să moară într-un accident de mașină.

„Da, eh… am adormit puţin la volan. Duminica trecută am venit de la un eveniment la Hunedoara, apoi am fost la Iaşi. Iar la un moment dat, pe drum, când am venit, l-am lăsat pe el să doarmă. M-a luat un somn de moarte, nu mai puteam să ţin ochii deschişi. (…). Deodată eram pe mijlocul drumului, eram pe la Horezu, mi s-au închis ochii, pac! Am alunecat de pe şosea şi am simţit bang, am tras brusc de volan, m-am întors cu maşina pe drum. Da, da, m-am întors cu maşina. Băiatul cu care eram a dat cu capul de geam. Am început să mă rog, să mă rog”, a povestit Carmen Şerban în urmă cu un an.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate