Carmen Simionescu a fost cerută de soție! Cum arată inelul de logodnă

Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, se căsătorește. Artista s-a logodit cu iubitul său, Bogdan Căplescu, bărbatul cu care va avea un copil.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Carmen Simionescu trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Fiica lui Adrian Minune este însărcinată pentru prima dată, însă bucuria sa nu se oprește aici.


In articol:

După numai câteva luni de relație intensă, iubitul său, Bogdan Căplescu, a cerut-o în căsătorie.

Momentul impresionant s-a întâmplat chiar sub privirile cunoscutului său tată, Adrian Minune, care a fost extrem de încântat de această surpriză.

Citeste si: Ce frumos! Cum a fost Zina Dumitrescu cucerită de cel de-al treilea soț

Citeste si: Răzvan Botezatu, filmare fabuloasă cu mama sa: ”Cum a reacționat mama când a aflat că sunt gay!” VIDEO

Citeste si: Vladimir Găitan dă de pământ cu Tudor Chirilă: ”Al nostru coleg Tudor Chirilă a luat-o puţin razna pentru că de curând s-a bătut!”

Carmen Simionescu a fost cea care le-a dat prietenilor și fanilor virtuali vestea, pe reţelele de socializare!

fara descriere

Vedeta s-a filmat alături de iubitul şi tatăl ei. Foarte fericită, cântăreaţa a spus ce s-a întâmplat şi a arătat inclusiv inelul.

„Am spus DA. O să vă arăt mai târziu", a scris Carmen Simionescu, încă emoționată de moment.

 

Ce spune Carmen Minune despre numele bebelușului ei și despre căsătorie!

Carmen Minune a vorbit despre ce nume va purta bebelușul ei și al lui Bogdan Căplescu.

„Nu încă, este o decizie grea, ne tot gândim și ne schimbăm părerea des. Avem mai multe variante, dar nu știm sigur care este cea finală. Eu nu sunt superstițioasă, însă iubitul meu este.

Nu am început să facem cumpărături pentru bebeluș, însă bunicii din ambele părți au început să facă atâtea cumpărături, încât nimeni nu-i mai poate opri. Dar am început să mobilăm camera bebelușului”, a spus Carmen pentru Viva.

Întrebată despre nași, Carmen a răspuns:

Acesta este un subiect sensibil pentru că avem mulți prieteni, însă ne dorim foarte tare ca părinții spirituali ai copilului nostru să fie un cuplu care să fie căsătorit, iar printre prietenii noștri, de vârsta noastră, nu se prea numără oameni cu căsnicii.

Încă nu ne-am decis, avem câteva variante, însă nu știm sigur. Cert este că vrem ca aceștia să fie oameni de nădejde pe care copilul nostru să îi perceapă ca pe o a doua familie”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate