Carne găsită în groapa de gunoi, spălată și vândută săracilor

Carne găsită în groapa de gunoi, spălată și vândută săracilor. Ce spun cei are pregătesc această mâncare.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


In articol:

fara descriere

Un reportaj tulburător realizat de către BBC a scos la iveală un adevăr crunt în care trăiesc milioane de persoane.

Reporterii de la BBC au filmat cum sunt reciclate resturile de carne care sunt aruncate la gunoi. După acest moment, bucățile de carne sunt vândute oamenilor săraci, care nu au posibilitatea de a cumpăra mâncare proaspătă.

fara descriere

Întâmplarea șocantă se petrece în Manila, Filipine, o țară care se confruntă cu multe cazuri de persoane care nu au posibilitatea să își cumpere mâncare și ajung să consume resturi.

Citeste si: Cine este tânăra de 19 ani din Militari care a fost ucisă cu bestialitate! Ea ar fi făcut videochat

Citeste si: Au durut-o mâinile timp de 8 luni, dar medicii nu au știut să îi spună ce are! Ce a aflat apoi: „Nu am cuvinte...”

Citeste si: Lino Golden, implicat într-un accident rutier! Sunt pagube uriașe


Aceste resturi de carne care se găsesc la gropile de gunoi din Manila sunt spălate și apoi gătite. Acest tip de mâncare reciclată se numește „pagpag” și se pregătește cu sos de bulion, ceapă și usturoi. Fiecare porție costă 20 de cenți și chiar și copiii o mănâncă.

Carnea este scoasă dintre gândaci și șobolani

Carnea stricată de la marile lanțuri de fast food din țară ajung la o groapă uriașă, iar oamenii cotrobăie după ele prin munții de gunoaie, printre șobolani, viermi și gândaci.

„Totul se rezumă la avea un stomac puternic. Noi, cei de aici suntem obișnuiți. Este ceea ce este. Atât își permit săracii. Cât timp suntem aici vom mânca pagpag” a povestit un client.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate