Casatoria Anamariei Ferent cu Marcel Toader a fost un esec total! Astrologul Mariana Cojocaru are azi si explicatia

Celebrul astrolog Mariana Cojocaru sustine ca, din cauza astrogramelor fostilor soti, casnicia artistei cu afaceristul a fost sortita, de la bun inceput, esecului.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriereAnamaria Ferent si Marcel Toader au avut o casnicie scurta, dar tumultuoasa, iar declaratiile artistei cu privire la tratamentul pe care i-l aplica omul de afaceri au socat o tara intreaga. Frumoasa blonda a declarat public ca fostul ei sot este un om violent, care a lovit-o in repetate randuri.

"Marcel este labil psihic”! Ma strangea de gat, de brate, m-a dat cu capul de masina si de pereti", a povestit vedeta in cadrul unei emisiuni televizate. Astrologul Mariana Cojocaru sustine ca "vinovata" de aceste episoade din viata celor doi fosti parteneri de viata ar fi... incompatibilitatea astrala.fara descriereRelatia Anamariei cu Marcel Toader a durat doua luni si o saptamana si a fost presarata cu nabadai

"Exista relatii care sunt inscrise cu Marte, adica sub semnul agresivitatii. Relatia lor a durat doua luni si o saptamana. Atat dureaza tranzitul martian dintr-o zodie in alta. Si sa nu uitam ca s-a lasat cu bataie in cazul lor. Fiecare individ are pe astrograma personala anumite zodii care-i sunt incompatibile", a declarat astrologul pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate