Câștigători America Express. Echipa care a obținut trofeul la America Express, sezonul 5

Vedete

Câștigători America Express. Echipa care a obținut trofeul la America Express, sezonul 5

Câștigători America Express 2023. Iată cine a câștigat trofeul sezonului 5 al emisiunii.

Câștigători America Express 2023. Vezi cine a pus mâna pe marele trofeu. Cei doi concurenți au ajuns în finală și au câștigat premiul de 30 de mii de euro.

Câștigătorii America Express

Drumul Aurului se apropie de final, după multe aventuri în America Express. Sezonul 5 a adus numeroase provocări celor 9 echipe concurente. Cu toții au trecut prin momente tensionante, dar cu siguranță au rămas cu o experiență unică în viață, de care își vor aminti mereu.

Fnala emisiunii America Express a fost difuzată aseară, astfel s-a aflat deja cine a câștigat premiul de 30 de mii de euro și trofeul, sezonului acesta. 

Câștigătorii trofeului America Express, sezonul 5, sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Echipa Andre calificându-se pe locul 2.

Citește și: Cine Nelu Cortea? Biografie: vârstă, studii, carieră. Comediantul este jurat la iUmor în noul sezon

Cătălin Bordea și Nelu Cortea

Cătălin Bordea a intrat treptat în lumea showbiz-ului și a televiziunii, ajungând chiar și coprezentator la o emisiune renumită. Este foarte cunoscut în România datorită numerelor sale de stand-up comedy.

Nelu Cortea, este de profesie actor și comediant. Cei doi s-au cunoscut pe scenă și au legat o prietenie strânsă. Astfel, au acceptat provocarea de a participa la emisiune împreună.

„Este ieșirea mea oficială din zona de confort.

Prea fac duș, prea dorm la mine acasă când vreau eu, prea mănânc când îmi e foame, gata, e nevoie de o provocare:)) Sincer, abia aștept să ajung, abia aștept să îl distrug psihic pe Cortea în vederea întăririi relației noastre de frați și mai ales vreau să îi demonstrez soției mele cât de bărbat sunt. Asta până plâng prima oară.”, a mărturisit Bordea.

„Eu cu baby @bordeacătălin facem echipă în America

. O să-mi fie foame cel mai probabil, dar sigur o să ne distrăm. Și o să-mi fie foame…”, a fost reacția lui Cortea.

Citește și: Cine este Cătălin Bordea de la America Express 2023. Actorul concurează alături de Nelu Cortea

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Câștigători America Express 2023. Vezi cine a pus mâna pe marele trofeu

Câștigători America Express 2023. Vezi cine a pus mâna pe marele trofeu

Program TV Kanal D

În intervalul orar în care este difuzată emisiunea America Express, telespectatorii pot urmării la Kanal D, serialul turcesc Totul pentru familia mea.

Premiera serialului turcesc „Destăinuiri” a avut loc pe 3 martie, la Kanal D, de la 20:00. „Destăinuri”, numele original „Kirmizi Oda”, va putea fi urmărit de către iubitorii producțiilor turcești în fiecare vineri și sâmbătă, de la 20:00.

„Destăinuiri” este un serial cu încărcătură emoțională uriaşă, care ilustrează trăirile și poveștile femeilor într-un moment în care lumea începe să înțeleagă provocările cu care se confruntă cele care trăiesc o viață limitată într-un sistem patriarhal. Serialul este dublat în română.

Surse:  a1.ro, viperele_vesele