Cât a investit Alina Vidican, după divorţul de Cristi Borcea, în imaginea ei! Suma e FABULOASĂ | EXCLUSIV

Divorţul de Cristi Borcea, pricinuit de relaţia pe care fostul acţionar dinamovist o avea deja cu Valentina Pelinel, a făcut-o pe Alina Vidican să simtă nevoia să îşi schimbe total imaginea. Şi, fără să stea prea mult pe gânduri, a apelat la ajutorul esteticienilor.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Operaţiile estetice au schimbat-o complet. Nu a mai rămas aproape nimic natural din fosta soţie a lui Cristian Borcea, Alina Vidican, timişoreanca schimbându-şi aproape complet înfăţişarea prin intervenţiile chirurgicale făcute în ultimul timp.
Alina a intervenit asupra pomeţilor, şi-a înlocuit silicoanele, şi-a facut rinoplastie, şi-a ridicat, estetic, buricul, ea considerând ca cele două naşteri i-au afectat corpul. În plus, spun sursele noastre, blonda a vrut să aibe un posterior mai mare şi mai bombat aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi a apelat la din nou la ajutorul medicilor esteticieni, intervenţie ce i-a golit buzunarele cu aproape 10.000 de euro.
De altfel, fosta soţie a lui Cristi Borcea a scos bani serioşi din buzunar, operaţiile făcute costând-o mult peste 60.000 de euro, toatre fiid făcute în Statele Unite, la Miami, în cabinetele celor mai cunosucţi esteticieni de acolo.

Cristi Borcea a divorţat cu scandal de Alina Vidican

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului 2016, punând capăt unui mariaj de 5 ani. De altfel, în momentul în care s-a aflat că Borcea ar avea o relaţie cu Valentina Pelinel, scandalul a fost unul uriaş, Vidican având o serie de intervenţii la TV care au uimit pe toată lumea.

Separarea oficială a avut loc la Penitenciarul Poartă Albă, acolo unde fostul acţionar de la Dinamo era încarcerat, şi nu într-un cabinet notarial, aşa cum se aştepta toată lumea. Divorţul a fost semnat în prezenţa avocaţilor şi, atât Cristi Borcea cât şi Alina Vidican au decis să rămână în relaţii amiabile, de dragul copiilor.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate