Cât a plătit Statul Român pentru nasul rupt al Cruduței? Bătaia încasată de Daniela a fost decontată și cu bani de la buget

Daniela Crudu a fost protagonista unui episod violent, care s-a încheiat fără urmări pentru iubitul-bătăuș.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

După bătaia primită de la iubitul ei croat, Daniela Crudu s-a ales cu promisiunea acestuia că nu se va mai repeta și cu un virament bancar important, din care vedeta să fie adusă ”la starea inițială”. Culmea e că singurul care a pierdut din toată afacerea asta a fost... Statul Român.

Imediat după scandalul dintre Daniela și croat, autoritățile au emis un ordin de protecție pe numele brunetei, valabil pentru 5 zile. La expirarea acestuia, Cruduța și Sego ar fi trebuit să se revadă în instanță pentru prelungirea ordinului, însă nici unul dintre protagoniști nu a mai fost interesat de acest aspect.

Avocatul din oficiu, plătit cu 500 lei

Citeste si: Se vinde în România! „Protecție 100% contra Covid-19.” Devenim celebri? - evz.ro

Citeste si: Pacient cu COVID, uitat în izolator două zile la Ploiești, fără tratament, doar cu masca de oxigen pe față - bzi.ro

Ședința a avut loc însă, conform graficului, la Judecătoria Sectorului 6, în prezența unui avocat din oficiu, pe care Statul Român i l-a pus la dispoziție victimei. Pentru că Daniela nu a mai reiterat cererea pentru prelungirea ordinului de protecție, instanța s-a văzut nevoită să anuleze cererea.

Citeste si: Imaginile pe care Cruduța le-ar vrea șterse! Cum arată Daniela Crudu în urmă cu 11 ani, atunci când a apărut prima data la TV! Era blondă, avea forme și era plină de coșuri

Citeste si: Daniela Crudu a revenit în mediul online! Prima imagine publicată, după bătaia primită de la Seco Dubravko

Citeste si: Daniela Crudu şi-a pus silicoane când era minoră! Operaţia nu s-a făcut decât după ce tatăl ei a semnat că e de acord: "Domnul Crudu şi-a asumat acest risc"

În aceste condiții, tot Statul Român s-a văzut nevoit să suporte cheltuielile de judecată. Astffel, avocatul din oficiu a primit 500 de lei din fondurile Ministerului de Justiție.

”Anulează cererea. Cheltuielile judiciare reprezentând onorariul apărătorului din oficiu, avansat din fondurile Ministerului de Justiție, în cuantum de 500 lei, rămân în sarcina statului. Cu apel în 3 zile”, se arată în ”minuta” ședinței.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Doliu în fotbalul românesc. COVID-19 l-a învins. S-a stins un mare căpitan

Alimentul interzis cu cel puțin două săptămâni înainte de orice operație: Avertismentul doctorului Daniela Bușneag: Pericole uriașe pentru sănătate

Daniela Crudu a primit o sumă mare de bani de la Seco Dubravko după bătaie: „Nu a fost în zadar. Din banii ăstia îmi refac toată fața și…”

Daniela Crudu, dezvăluri uluitoare din dosarul de prostituție în care a fost implicată! Fosta asistentă TV avea pseudonimul ”premianta” și câștiga în jur de 1000 de euro pe oră!!!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies